Globální vykleštění všech lidí


Naše kultura potřebuje nové náboženství, bez správné víry nemůže kultura fungovat, protože zde není pevný bod, o který by bylo možné opřít naše myšlení a naše konání. Staré náboženství je pro moderní dobu nepoužitelné a nijak člověku nepomáhá, spíše mu škodí, je zde mnoho ubohých sekt, které nabízejí staré náboženství které má upravený povrch, aby bylo lépe stravitelné pro věřící. Víra je jako program a díky tomuto programu je možné automatizovat naše myšlení a tím se zde i mít dobře, tak jako je mnoho programů pro počítače tak je i mnoho druhů náboženských směrů.
Život je otázkou chyb, čím méně v životě chybujeme, tím lépe se nám zde i žije, nejlepší by bylo nechybovat, ale to už se dostáváme do pohádek a zázraků. V minulosti jsme věřili tomu, co bylo zapsáno na papír a nepochybovali jsme o tom, jenže náš svět se velmi rychle mění a to co bylo dříve napsáno na papír, tomu už dneska nelze věřit, protože se v nás a okolo nás mnohé změnilo. Nová víra skončí s obdobím monologu, kdy zde byl mocný a bohatý duchovní svatý pastýř, který nepřipustil dialog s věřícími a vynucoval si násilím tvrdě neustále svatou autoritu, to nefunguje a následkem zde krize víry a ekonomiky je!
Nová víra již nebude mít duchovní pastýře ani svaté písmo zapsané na papíru, nová víra bude o dialogu, který bude anonymní a elektronický a nebude omezený vzdáleností mezi lidmi, o všem se slušně objektivně dohodneme a věřit se bude zde jenom tomu, na čem se společně dohodneme. Základem pro novou víru bude internetová gramotnost a aktivní správné využívání sociálních sítí, díky kterým je možné se pomocí dialogu na mnohém správně a rychle dohodnout, nebude zde ten, kdo sobecky poroučí a ten kdo jej musí na slovo poslouchat!
Nebude zde žádná cenzura, která by blokovala extrémní názory, protože i extrémní myšlenky jsou nutné pro to, abychom našli pro naše problémy správné řešení, někdo holt potřebuje pro pochopení problém extrémní názor, jinak by on to nedokázal bohužel pochopit! Jakmile je zde jakákoli cenzura, znamená to jenom to, že je zde snaha násilně rozdělit lidi na ekonomické kasty a tak zajistit sobecké elitě, aby ona mohla snadno parazitovat na lůze.
Základem pro novou víru bude globální vykleštění všech lidí, protože právě sexuální energie je zdrojem problémů a brání lidem v dialogu a proměňuje je v duševní parazity, co z druhých dělají ubožáky. Pro rozmnožování našeho druhu se objektivně, anonymně, správně, vybere jenom malé množství geneticky a duševně dokonalých jedinců a u nich se vykleštění logicky neprovede a stanou se z nich rozmnožovací profesionálové. Už se nebudou konečně politici pohlavkovat a nebudou krást psací potřeby, ani nebudou jinak dělat ostudu naší společnosti, protože budou vykleštění a tak budou dělat správně a rychle konečně to za co jsou placení.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy