Hlupáci uctívají hloupé bohy


Zákazníci musí vytvářet naše ideologie a zákony, jenom tak bude naše společnost fungovat, jiné cesty pro nás není, zákony a ideologie nemůže vytvářet politická a podnikatelská elita! V konzumní společnosti je pánem a bohem jenom zákazník, on rozhoduje o tom co je správné a co je chybné.
Vše je o výběru boha, kterému se budeme klanět a přinášet mu dary, pokud si zvolíme chybného boha (politiky a podnikatele) tak jsme za náš omyl logicky potrestáni (bídou a nezaměstnaností), komu není možno poradit, tomu není možné ani pomoci. Problematika chybných bohů je starý problém u člověka a všechny krize zde byli díky uctívání špatných bohů a správný bůh lidi za jejich chyby logicky vždy potrestal.
Vše v nás a okolo nás to je jenom stroj, nic jiného zde není k nalezení; vesmír je stroj, příroda je stroj, člověk je stroj, inteligence je stroj, ekonomika je stroj, Bůh je stroj, atd. Každý stroj má za úkol konat zde to na co byl vyroben a nastaven, pokud budete chtít od stroje, aby dělal něco jiného, bude to dělat chybně a může se i rozbít.
Jak je vůbec možné že tak inteligentní kulturní člověk nepozná správného Boha a uctívá chybného Boha? Správný Bůh zkouší člověka, jestli je moudrý a dokáže poznat který Bůh je pravý a který je falešný, správný Bůh nechce, aby jej uctívali hlupáci a o tom to je.

Jak definuješ toho boha o kterém tu hovoříš?

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy