Ideologická past z nás dělá ubožáky


Tedy k věci potřebujeme, aby vše správně v nás a okolo nás fungovalo, toho je možné dosáhnout jenom pomocí přirozené optimalizace, kdy se bude optimalizovat to, co lze optimalizovat, to co nejde optimalizovat, se bude správně eliminovat a nahrazovat něčím co je optimální. Dosud žijeme všichni jako ubohý lidský inteligentní dobytek co je ekonomicky závislý na korytu, zásadní změny zde budou možné se zavedením umělé inteligence a robotů, jenom technologie a věda může odstranit z naší kulturní civilizace všechny ideologické a ekonomické chyby.
Krizi zde způsobil ideologický dogmatismus, ideologický dogmatismus je jako pití vína, jde o to, aby se ideologové neopili natolik tímto dogmatismem, že způsobí ekonomickou krizi, protože přestanou diskutovat s druhými o jejich problémech. Tam kde existují soudy a vězení tam i kraluje dogmatismus, čím více je lidí uvězněno ve vězení, tím větší je zde i dogmatismus, ideální stav by byl takový, kdy by se mohli celosvětově zrušit soudy a vězení, díky tomu že byl ideologický dogmatismus nahrazen vědeckým skepticismem.
Vím, že nic nevím to je klasický výrok vědeckého skepticismu, vše v nás a okolo nás to jsou jenom vztahy a tyto vztahy se neustále mění, není možné všem vztahům v nás a okolo nás porozumět! Víme zde jenom to co je nám velmi blízké a co jsme si z více zdrojů dokázali ověřit, i ten největší vědec ví toho o svojí specializaci velmi málo a musí se neustále něčemu novému učit. Je snadné hrát ideologické divadlo, že vše vím správně, ale diváci mají dobrou paměť a po čase se dostaví nedůvěra, protože se ukáže to, že jsem často v mnohém chyboval!
Prosazovat násilím ideologická dogmata, to je jako si podřezávat pomalu větev, na které sedíme a potom následuje pád dolů, minulost je plná takovýchto velikých ideologických krizí, kdy se ulomila větev, na které byla dlouho veliká ideologická dogmata! V současnosti se systém zhroutil díky tomu, že dogmatický stát, jedná s pracujícími jako s malými dětmi a odebral jim možnost zde mezi sebou bojovat o to, co milují a potřebují.
Ideologická dogmata se na povrchu často mění, tak jako se mění naše oblečení, ale pod tímto povrchem je vždy jenom silná sexuální energie, která se snaží o zisk výhod, aby zde získala velikou moc a veliké bohatství. Víra v dogmata je stejně nebezpečná jako tvrdé drogy i zde vzniká silná závislost a díky silné depresi je obtížné se této silné závislosti zbavit.
Základním ideologickým dogmatem je centralizovaný byrokratický systém postavený na vybírání velikých daní, ekonomické násilí nikdy nefungovalo, každá akce logicky vyvolává reakci a reakcí na ideologický centralizovaný systém založený na vybírání vysokých daní je zde problematické veliké sociálně slabé geneticky nekvalitní etnikum, pocházející geneticky z primitivní klimaticky velmi teplé kultury, které odmítá systematicky platit vysoké daně! V tropických kulturách obyvatelstvo dospělo logicky k ideologickému skepticismu a zásadně odmítlo konzumní styl života, spojený s placením velikých daní, ze kterých se platí jenom zbytečná veliká byrokracie a zbytečná veliká armáda.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy