Inteligence eliminuje krizi


Všechny krize v nás a okolo nás jsou zde díky nedostatku inteligence, inteligence byla stvořena evolucí proto, aby v nás a okolo nás nebyli krize. Jestliže je zde globální ekonomická krize, tak příčinou je to že je zde nedostatek inteligentce v nás a okolo nás, čím více bude v nás a okolo nás inteligence, tím lépe se nám zde i bude žít, o nic jiného zde nejde.
Neustále je zde bohužel snaha inteligenci v nás a okolo nás nahrazovat vědomostmi, kdy si myslíme to, že vědomosti jsou důležitější než inteligence a že ten kdo má vědomosti, nepotřebuje tolik inteligence. Z dálky se může skutečně zdát, že vědomosti jsou hodnotnější a důležitější než je inteligence z blízka ale poznáváme, že důležitější je inteligence a že vědomosti nejsou tak důležité.
Kdysi jsem zaslechl zajímavý výrok, který zdánlivě byl nesmyslný, nechte mrtvé, ať pohřbí mrtvé. Copak ale může ten kdo je mrtvý, pohřbívat ty co jsou mrtví, to je přeci logicky nesmysl? Ten kdo je tělesně mrtvý, nemůže skutečně pohřbívat tělesně mrtvé, ale člověk může být mrtvý nejenom tělesně ale i duševně, tím že v sobě potlačil násilím inteligenci a posílil v sobě vědomosti a tak se z něj stal jenom jednoduchý levný stroj, který snadno potom ovládal někdo jiný, kdo měl velikou inteligenci a málo vědomostí.
Současná kultura se násilím snaží ze všech lidí učinit jednoduché levné duševně mrtvé stroje, co mají mnoho vědomostí a málo inteligence, pokud se v takovém mrtvém ekonomickém systému vyskytnou složité ekonomické problémy, není, je možné nijak vyřešit a ekonomický systém se zhroutí do ekonomické globální krize. Dialog je neustále násilně potlačován a bere se jako drzost a je zde snaha s lidmi manipulovat tak, jako se manipuluje s figurkami na šachovnici.
Víte co máte dělat, tak to dělejte a nediskutujete o tom se mnou, takto to zde funguje už mnoho tisíciletí, co je dovoleno pánu, to je zapovězeno jeho sluhům. Inteligence to je dialog a vědomosti to je monolog, je zde tedy jenom na nás jestli odejdeme z mrtvého světa vědomostí do živého světa inteligence, narodit se na hřbitově mezi duševními mrtvolami je velmi depresivní a logicky to vede k depresi a tím i ke konzumaci jedovatých drog, nebo ubohých dezinformací. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy