Internet a počítače nahradí politiky a byrokraty


Myslíme, protože nemáme informace, pokud máme informace tak víme a nemusíme myslet na to, jak zvládnout úkoly které vznikly díky složité situaci. Myšlení je snahou o získání potřebných informací, abychom už věděli a mohli konat to, co potřebujeme konat, abychom splnili úkol. 
Jistota to jsou základy, práce to je dům a myšlení to je střecha domu, pokud dům nemá pevné základy tak spadne a o tom život zde je. Ovce bečí, že málo pastvy je, vlk vyje, že malého zisku dosahuje, svině se sviní o koryto bojuje. 
Toto originální souvětí, které vyjadřuje mocenskou pyramidu, si nikdo nedokáže zapamatovat, protože naše lidská paměť si nedokáže zapamatovat to, co je jí mnoho vzdálené a co nedokáže pochopit. Jsme tím, co si dokážeme snadno zapamatovat a co se stane naším vědomím, někdo si dokáže snadno zapamatovat hudbu a tak se z něj stane hudebník, jiný si zase zapamatuje všechny ideologické lži a tak se z něj stane politik. 
Evoluce nám říká, že jablko nepadne daleko od stromu a tak je zde každý dům našeho myšlení spojen geneticky s našimi rodiči a naší výchovou v rodině. V minulosti bylo zlato a diamanty symbolem bohatství a moci, jenže doba se změnila natolik, že symbolem moci a bohatství je dneska už jenom inteligence a informace. 
Pomalu a jistě dochází k tomu, že elektronické dispečinky začínají nahrazovat politiky a byrokraty, protože nikdo už nemá čas a náladu na pomalé a hloupé politiky a byrokraty. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této prosté přirozené čisté meditaci je ukrytá nová víra v informace a inteligenci, která nahradí ubohou starou víru v politiky a byrokraty.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy