Jak jsem stvořil vše za sedm dní

Já zvoním, zvedni mě, tak mě kurva už konečně zvedni, kdo má pořád tady jako tupý hovado zvonit!
Tady firma GVKB jak vám mohu pomoci?
Kdo má čekat na to, než to konečně zvedneš, koukej mě rychle vytvořit ABSOLUTNO, nemám, moc času.
Až budu, mít na mém bankovním kontě, od tebe peníze dle tabulek u zakázek, tak začnu teprve makat, zadarmo ani kuře nehrabe, blbečku.
Zaplatím až po dodání, kde mám záruku, že vytvořené ABSOLUTNO bude takové, jaké potřebuji.
Nejsem charitativní sociální ústav, abych makal a potom se modlil, že mi nějaký blbeček zaplatí, pokud se ti to nelíbí, najdi si nějakého naivního blbečka, který ti to zkurvený ABSOLUTNO, udělá bez zálohy.
Já chci slevu 50%, je krize a musíme snižovat drasticky náklady na investice.
Blbečku podívej, 50% je moc, mohu ti dát jenom 30% slevu, je mi líto i já jsem v hluboké krizi.
No dobrá tak se tedy dohodneme na těch 40% slevy, ale bude zachovaná garantovaná kvalita a záruka produktu.
Nejsou peníze, není láska, to si už blbečku konečně uvědom, nebude logicky zachovaná garantovaná kvalita a záruka produktu pokud zde bude sleva 40%, pokud se ti to nelíbí, můžeš zase dlouho hledat marně nějakých naivního ubožáka, na kterém bys mohl snadno parazitovat.
Nejradši bych si to zkurvený ABSOLUTNO udělal sám, ale to bych se dopustil ekonomického zločinu a byl bych okamžitě automaticky eliminován z centrálního systému, to je zkurvenej centrální systém, ve kterém musím existovat.
Blbečku, brečíš na blbém hrobě, ber to jak to je, pošli chechtáky na moje konto a já začnu konečně makat na tvorbě ABSOLUTNA.
Co to má znamenat, že budete sedmý den po stvoření ABSOLUTNA celý den odpočívat, a to já mám vám jako zaplatit?
Máme blbečku svoje odbory a podle nich máme nárok si sedmý den odpočinout, je napsané ostatně i ve smlouvě dole malými písmeny.
Ten Adam a ta Eva nejsou optimalizováni, je v nich veliké množství chyb, to je podraz.
Blbečku to není žádný podraz, to je ta tvoje zkurvená sleva 40%, jsi nenažraná veliká svině, která se snaží napakovat na ubohé dělnické pracující třídě a tak okrádá centrální systém, při zadávání zakázek, aby se měla jako svině v žitě, díky svojí vysoký politický funkci ve vládě.
Kdybys, byl na mém místě, blbečku, dělal bys to samý, jenom mi závidíš to, že jsem byl větší svině než jsi ty.
Ano chtěl bych pochopitelně taky slevu na to ABSOLUTNO, ale spokojil bych se jenom s 10%, protože bych byl skromný a neutrácel bych za děvky a drogy tolik chechtálků.
To snad moje soukromá věc, jak naložím s tím, co získám ze státních zakázek, já se tě taky neptám na to, jestli jsi věrný svojí manželce.
Jsem nevěrný svojí manželce, protože chodím za tvojí manželkou, právě leží tvoje manželka v mojí posteli, chceš jí k telefonu.
Ahoj miláčku jak se máš.
Ty čubko, jak je to možný že mě podvádíš s dělnickou ubohou třídou, to si nemůžeš už najít někoho, kdo je na úrovni, kdyby to prasklo, měl bych z ostudy kabát.
To je miláčku velmi těžký, odolat takovému mladému krásnému fešáčkovi, ti co jsou podle tebe na úrovni v posteli, za nic nestojí a já jsem mladá a musím si užit, s tebou je to doma o ničem, pořád jsi unavený a myslíš jenom na politiku a peníze, doufám, že nebudeš sobecky sprostě okrádat mého milence a dorovnáš těch 40%, o které jsi mého milence okradl.
Pokud ten tvůj milenec dá to ABSOLUTNO do perfektního stavu, tak mu těch 40% doplatím, to ti miláčku slibuji.
Váš hovor byl ministrem bohužel přerušen, jakmile to bude možné, bude váš hovor s ekonomickým ministrem, v centrálním systému, zase obnoven.
Kam odcházíš miláčku.
Musím dodělat rychle a správně tu zkurvenou optimalizaci u toho Adama a Evy, potřebuju peníze, mám už dluhy, protože platím na děti veliké alimenty, a nemůžu si dovolit, užívat si jenom božský orgasmus s tebou v posteli.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy