Jak jsem zachránil svět před světovou válkou


Tak naše cesta skončila, jsme na místě, jako vždy je naším úkolem dát do pořádku planetu, která se bude na vesmírné burze prodávat, aby se prodala za dobrou cenu, jak víte, jsme vždy placeni nikoliv za čas, který zde strávíme ale za splněný úkol, to ovšem zase neznamená práci ošidit a optimalizovat jenom povrch systému! Jak se tak koukám na informace o této planetě tak problémem je zde kulturní člověk který je pod vlivem svatých dezinformací a věří na nejrůznější hlouposti a tak dělá i mnoho hloupostí. 
Já bych prostě kulturního člověka eliminoval z této planety pomocí viru a potom bych použil inteligentní roboty, co planetu dají do pořádku, opravovat kulturního člověka se mi jeví jako špatná investice. Tak s tímto řešením nemohu souhlasit, z dálky sice toto řešení vypadá skutečně optimální, ale z blízka už není optimální, statistika jasně říká, že není dobré eliminovat z ekosystému bytosti, které systém chybně ovládají, protože je na tyto bytosti vždy navázáno mnoho jiných živých systémů. 
Takže bude třeba uzdravit člověka, aby on už nebyl pod vlivem svatých dezinformací a začal na této planetě dělat pořádek, to ale nebude jednoduché a bude to časově a ekonomicky náročné! Naše práce je dobře placená, protože je složitá, pokud by byla naše práce jednoduchá, tak by sem poslali jenom inteligentní roboty a nemuseli by sem logicky posílat nás, nebo je to snad jinak? 
Já bych tedy použil klasický osvědčený postup, na který je spolehnutí a vždy jsme díky němu svojí práci rychle zvládli, víte asi velmi dobře, co myslím. Je pravda, že rozpoutání velikých válek vždy vedlo k tomu, že se začalo vše rychle optimalizovat, ovšem je i pravda, že nebylo vždy jednoduché mít tyto války pod kontrolou, aby nedošlo k nějakým problémům. 
Válka je jednoduchý postup, ale existují i složité postupy jak optimalizovat planetu, ovšem tyto postupy jsou vždy spojené s mnoha problémy a výsledek je velmi nejistý. Budeme hlasovat kdo je pro válku a kdo je pro to abychom válku nezačali? 
Jste tupci, co vždy použijí hlasování, aby mohli rozpoutat válku, připadáte mě, jako děti které si chtějí hrát na válku a odmítáte zásadně použít nové metody. Nic proti novým metodám, ale je to jenom obchod a nejsme vědecká expedice, co je dobře placená za strávený čas na planetě, statistika jasně říká, že použití války je sázka na jistotu a že nové metody mají malou naději na rychlý zisk. 
Takže vytvoříme jako obyčejně fanatické diktátory a fanatické ideologie a umožníme jim se ujmout vlády a potom mezi fanatickými diktaturami rozpoutáme válečná jatka, kdy se budou zabíjet civilisti a ničit veliké hodnoty. Pochopitelně že vše budeme pečlivě dokumentovat a potom tyto filmové dokumenty prodáme reklamním a filmovým agenturám a budeme mít z této akce vedlejší zisk. 
Někdo nás jde navštívit. Promiňte, že jsem si vás dovolil navštívit a ruším vás při vaší práci, ale měli byste si mě poslechnout. Tebe znám ty jsi s námi kdysi pracoval a potom ses udělal pro sebe a na nás ses vykašlal. 
Já teď pracuji pro vědeckou expedici a zkoumáme tuto planetu, a jestli si myslíte, že zde rozpoutáte jako obyčejně veliké války tak na to zapomeňte, ve vesmíru je ostatně dostatek planet kde můžete války rozpoutat a já vám i nabízím to, že vám uhradím cestovní a jiné režijní náklady a dám vám i mapu s cestou k jiné vhodné planetě, kde můžete rozpoutat válku a na tom vydělat. My jenom plníme pokyny svých nadřízených, někde se vloudila chyba, to se občas stává, pochopitelně že odsud vypadneme a díky za ty uhrazené náklady a za mapu k nové planetě.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy