Jak mít veliké štěstí


Mnozí si naivně myslí, že usilovnou správnou prací na sobě a svém okolí zde pro sebe časem i získají veliké štěstí, teoreticky by měl být člověk odměněn za to, co on koná správného pro svoje okolí, v praxi to ale tak nefunguje. Systém, ve kterém existujeme je založen na jednoduchých přirozených a logických zákonech, ony jako bůh zde vše ovládají a ony rozhodují o tom, co zde bude mít veliké štěstí a co zde bude mít velikou smůlu. 
Jde tedy o to poznat tyto jednoduché přirozené logické zákony a potom těmto zákonům správně sloužit. Základním zákonem je optimalizace všeho v nás a všeho okolo nás, štěstí je tam, kde je vše optimalizované, a vyhýbá se logicky místům, kde není vše optimalizované. Nejdůležitější je u člověka optimalizace jeho podvědomí, jsme zde tím jaké je naše podvědomí, v našem podvědomí je pevný bod naší existence a kolem tohoto bodu se naše existence zde točí. 
Podívejme se třeba na sexuální pudy, které z nás dělají zvířata, co se chtějí rozmnožovat, bránit se sexuálním pudům je pro člověka velmi obtížné a tak pudy s člověkem manipulují jako s loutkou. V minulosti bylo naše rozmnožování velmi důležité pro to, abychom zde měli veliké štěstí, protože děti představovali pro člověka velikou hodnotu, na kterou se mohl spolehnout. 
V současnosti jsou pro člověka děti velikým neštěstím, protože na něm mnoho parazitují a přivádějí člověka do neštěstí, je to způsobené přelidněním, které změnilo zásadně svět, ve kterém existujeme, nám nezbývá než se s tím vyrovnat. V současném světě jde jenom o to mít zde vysokou funkci, která je spojená s velikou mocí a velikým bohatstvím, rodina nemá už žádný význam pro moderního člověka. 
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této čisté moderní meditaci je cesta k tomu jak změnit naše podvědomí a nahradit zde myšlenky na sex, myšlenkami na vysokou funkci díky které zde budeme mít veliké štěstí, protože se z nás stanou; prezidenti, řiditelé, podnikatelé, profesoři, soudci, celebrity, atd.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy