Jak na psychické problémy a deprese


Nabídka lidí co vám nabízejí pomoc s vašimi psychickými problémy je veliká, je to ale jako hledat jehlu v kupě sena, protože většině těch co vám nabízejí pomoc, jde jenom o to, jak na vás sobecky parazitovat a nijak vám nepomůžou s vašimi problémy. Psychické problémy jsou zde vždy z hladu po tom, co potřebujeme a marně dlouho hledáme, jde o to, aby nám psychoterapeut nebo duchovní učitel pomohl nalézt to, co potřebujeme a dlouho hledáme. 
Většina lidí hledá pro sebe vysokou funkci ve společnosti v tom co je jim blízké, jenže takovou vysokou funkci si musí každý vybojovat a zasloužit sám, nemůže od nikoho cizího očekávat, že to on udělá za něj. Existuje mnoho systémů jak vytvořit v člověku chemické a dezinformační iluze toho že on má zde vysokou funkci, nastává potom silná závislost na těchto ubohých iluzích a psychické problémy se zhoršují. 
Proč se nedokážeme smířit s tím, že zde nemáme vysokou funkci v tom co je nám blízké a jsme zde jenom chudými a bezmocnými sluhy těch, co zde mají vysoké funkce? Je zde nesplněný existenční úkol se mít zde dobře, a dokud tento úkol nebude splněn, do té doby zde budou i psychické problémy a deprese.
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká sině je. Jenom tato čistá meditace může změnit vaše podvědomí a tím i časem možná i naleznete způsob jak pro sebe zde získat vysokou funkci která je vám blízká, jiné cesty zde není pro ty, co mají psychické problémy a deprese.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy