Jak se stát pokryteckou sobeckou sviní


Vše je zde jenom svět programů, které jsou složené z informací a dobře se zde má to co funguje na principu pokrytecké sobecké svině, protože to může na okolí snadno jako politik nebo podnikatel parazitovat. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
Jenom díky tomu že si budete rádi a dlouho opakovat tuto očistnou meditaci se stanete zde větší pokryteckou sobeckou sviní, než jsou ty druhé pokrytecké sobecké svině, se kterými musíte soutěžit a bojovat o to co milujete a potřebujete. Každý civilizovaný inteligentní člověk je zde pokryteckou sobeckou sviní, která si jedno myslí a jiné zde říká proto, aby mohla se zde mít lépe než druzí. 
Vše se točí kolem toho, že inteligentní programy v nás radši poroučí, než poslouchají jiné inteligentní programy, protože z poroučení je větší radost a větší užitek. Adolf Hitler je klasickou pokryteckou sobeckou sviní, která se dokázala rychle vypracovat z politického vězení na pozici mocného diktátora a začala vojensky škodit okolním státům do té doby, než okolní státy pochopili, že musí společnými silami násilně eliminovat Adolfa Hitlera. 
Pokud se budeme vědecky zajímat o to, proč se podařilo Adolfu Hitlerovi tak rychle vyrůst ve velikou pokryteckou sobeckou svini zjistíme, že zde šlo o to, že se mu jeho mocenský růst stal silnou drogou, na které byl on závislý. Otec Adolfa Hitlera byl velikou pokryteckou sobeckou sviní a tím on předal svoje geny svému synu a vychoval z něj logicky i pokryteckou sobeckou svini, jablko nepadne daleko od stromu. 
Zajímavé zde je, že v rodokmenu Adolfa Hitlera jsou Židé, které on tolik za války pronásledoval a právě díky tomu že v něm byli Židovské geny, dokázal ovládnout sebe a druhé. Nejhorší nepřítel je bývalý přítel, protože on zná naše slabiny a ví jak s námi bojovat a jak nás zlikvidovat. 
Ženy se s mužem přátelsky sexuálně sblíží, aby potom na něm mohli dlouho ekonomicky parazitovat, je to klasická taktika u pokryteckých sobeckých sviní. Když ptáčky do sítí lovci lapají tak jim krásně zpívají, o tom to je že pomocí sladkých lží je možné snadno druhé ovládnout a potom na nich parazitovat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy