Jak se stát prezidentem České republiky


Pokud se chcete stát prezidentem republiky, nesmíte mít charakter a musíte mít veliké ego, politika to jsou kohoutí zápasy mezi bezcharakterními egoisty o výhodné funkce. Je to jako ve sportu kde na startu dlouhého maratónu je veliké množství těch co chtějí vyhrát ale naděje na to že vyhrajete je malá, vyhraje ten nejsilnější který je v cíli první. Ve sportu se poměřují tělesné síly a v politice se zase poměřují duševní síly, silný je ten kdo je mnoho aktivní protože aktivita posiluje jak tělo, tak i duši. Jak být správně duševně aktivní abychom závod o funkci prezidenta vyhráli? Jde o to se naučit být ideologickou autoritou, která má svůj program a ten prodává lidem, co nemají správný ideologický program. Jde o to lidem naslibovat modré z nebe a hodinky s vodotryskem zvolte mě prezidentem a já učiním ekonomické a jiné zázraky, o tom to je.

Jo no, nejlepší je, že přestože to ví každej, tak se s tím nic neudělá a politici nám tu s úsměvem na tváři zvyšujou poplatky za lékaře a zaskrývaj to něčím jako: "Za vaše peníze - větší komfort a vybavení pro záchranu více životů"

A mezitím si zvyšujou vlastní platy dalšíma zástěrkama. A kam pak jdou matematicky ty peníze za lékaře ? Na jejich bazény a vilky. A náplní práce, díky které tohle získávají ? Mlácení se po hlavě s komentáři: "To je soukromá věc" ... ovšem že ji vykonávají na veřejnosti, to už je vedlejší a běda tomu, kdo na to poukáže

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy