Jak vše správně ovládat


Jak vše správně ovládat, o tom je náš život, k ovládání jsou potřeba nejčastěji; informace, programy, inteligence, energie, výhody, zdroje, atd. Náš centrální nervový systém ovládá naše tělo, normy a zákony ovládají čas a prostor, ve kterém naše tělo existuje, atd.
S ovládáním jsou často problémy a příčiny těchto problémů jsou nejrůznější, proto se vytvářejí návody, které se nám snaží pomoci s tím jak něco správně ovládat, nebo je možné kontaktovat někoho zkušeného, kdo nám vysvětlí, jak se to má ovládat. Je snadné použít dálkový ovladač k televizi a přepínat si programy v pohodlí domova, je ale obtížné ovládat ty co se na vás dívají, protože vás za vedoucího nebo herce považují.
Není zde ten, co by se dokázal zavděčit všem, každý člověk je jiný a tím se i musí jinak ovládat, pro ovládání většího množství lidí se používají dezinformace, pomocí kterých se změní myšlení lidí tak, aby byli snadno ovladatelní. Náš centrální nervový systém ovládá naše tělo taky pomocí dezinformací a zatajuje tělu mnoho důležitých informací, následkem je ale často nemoc u těla nebo u našeho myšlení.
Podívejme se třeba na otázku sexu a lásky, zde je veliká snaha o ovládání druhého a tak se zde i mnoho používají dezinformace a tím je sex a láska spojená s problémy se kterými si nevíme rady. V podstatě jde zde o to, že ten kdo nemá informace je v nevýhodné situaci a tak je možné jej snadno ovládat, je totiž výhodné druhé ovládat a nebýt druhými ovládán o tom je celý náš život.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy