Jak získat výhodné zaměstnání


Nikdo zde nechce pracovat a každý zde chce kralovat, aby se měl velmi dobře, jedna věc je cokoli chtít a druhá věc je to i mít, mnozí volí cestu agrese, aby násilím rychle získali to, co chtějí mít, už děti jsou agresivní a dospělí je obtížně zvládají. Je třeba si uvědomit, že musíme myslet a konat vždy podle situace a násilí je možné použít jenom v situaci, která od nás použití násilí požaduje.
Je to jako na silnici, při předjíždění je výhodné jet velmi rychle, ale do ostré zatáčky je zase výhodné jet pomalu. Naše myšlení řídí po celý život naše konání, čím méně chybujeme, tím se rychleji k výhodnému zaměstnání i přibližujeme. Vše je o díle, z díla se spatřuje tvůrce a to platí u každého zaměstnání, z dálky může mnohý zaměstnanec vypadat profesionálně a kvalitně, pokud se ale podíváme z blízka na jeho dílo, poznáme to, že onen zaměstnanec je ubohý amatér!
Jedinečnou ukázkou toho jaký každý dneska je, jsou internetové stránky, pokud nemá profesionálně udělanou stránku ani firma která nabízí podnikatelům, že jim udělá drahé stránky tak to svědčí o tom, že zde není tvrdá konkurence, která by tyto ubohé amatéry zlikvidovala!
Profesionalita se nedá naučit ve škole ale jenom dlouhou praxí, proto všude chtějí lidi jenom s dlouhou praxí, protože poznali, že amatér mnoho chybuje a tím zaměstnavatele poškozuje. Jsme tím, co je nám blízké a nerozumíme tomu co je nám cizí, každý kdo má výhodné zaměstnání má za sebou i velmi dlouho praxi a díky ní on má i ze svého zaměstnání i veliký zisk!
Teprve veliké katastrofy vedly k zásadním změnám v systému, dokud vše funguje, není zde většinou snaha něco zásadně měnit, v současnosti je zde velikou katastrofou to že pro lidi není dostatek výhodné práce a tak se bude muset provést mnoho zásadních změn v politice a podnikání aby zase bylo dostatek výhodné práce pro všechny.
Zásadní změnou zde musí být likvidace toho co je nekvalitní a protože vše co je nekvalitní, to způsobuje katastrofy a následkem je vždy; nezaměstnanost, bída, špína, drogy, atd. Jestliže tedy bude nekvalitní řiditel nebo prezident, bude muset dojít k jeho eliminaci, aby na jeho výhodné místo nastoupil někdo kdo je kvalitní.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy