Jak zlepšit zisk ze svojí stránky


Mnoho lidí podniká a k podnikání používá internet a má na něm i svojí stránku, někteří mají i více stránek, jak zlepšit zisk z těchto stránek co je zde vhodná investice s mnohonásobným rychlým ziskem? Základem pro každou stránku je optimalizace stránky kolem optimalizace existuje mnoho moderních mýtů a pověr, kterým naivní uživatelé věří tak jako děti věří tomu, že dárky u nás nosí ježíšek, nebo v USA zase Santa Claus.

Jak tomu tedy je s tou návštěvností které vede k zisku z naší stránky, je to jednoduché napište do stránky článek a druhý den zadejte do internetu název tohoto článku a pokud jej vyhledávač Google nenajde, není vaše stránka optimalizovaná! Zapomeňte na počítadla návštěv na stránce a na hodnocení návštěvnosti PR od Google, to jsou jenom pověry a mýty, pro naivní děti, vy jste napsali článek a potřebujete, aby druhý den jej někdo našel ve vyhledávači, pokud možno mezi prvními články, jak je to možné že vyhledávač druhý den nenašel váš zajímavý článek, když vaše stránka je vytvořená profesionály a stála tolik peněz?

Musíte pochopit to, jak fungují vyhledávací programy u Google a Seznamu, v tom je celé tajemství návštěvnosti, a tím i zisku ze stránky, bohužel provozovatelé vyhledávačů pečlivě tají to, jak tyto programy skutečně fungují a navíc často i mění tyto programy, takže se najednou může stát, že vám rychle klesne nebo stoupne nečekaně návštěvnost a vy nemůžete přijít na to, jak je to vlastně možné? Tvůrci stánek hovoří o SEO jako by to bylo nové virtuální náboženství, kde uctívaným bohem je to že po napsání článku zakrátko následuje i veliká návštěvnost článku, jenom díky systému SEO, které optimalizovalo dokonale na dlouhou dobu stránku.

Obrazně je to s návštěvností jako na burze, kde ani profesionál nedokáže poznat, do čeho je nejlepší investovat a neustále se učí ze svých chyb. Nejvíce návštěv na stránku přichází přes vyhledávače a minimum návštěv je zde díky reklamě na stránkách, nebo díky tomu že jsou ve stránkách v textu nebo jinde nejrůznější odkazy na vaši stránku. U nás se nejvíce používá na vyhledávání Seznam a jako druhý je zde Google, problémem Seznamu je to že je výkonově velmi slabý a tak mu trvá dlouho, než prohledá internet a nalezne váš článek na vaší stránce, stejně dlouho mu ale trvá, než on vymaže stránky a články, které už na internetu nejsou, protože byli smazané.

Větší rychlost a kvalita vyhledávače znamená větší náklady do nových moderních počítačových centrál a i větší náklady na spotřebu elektřiny! V našich poměrech uspějí tedy stránky, které jsou na internetu minimálně jeden rok a nespadají do špatné kategorie, kterou vyhledávače mnoho penalizují a snižují jím tím i návštěvnost. Vyhledávače nemají rádi blogovací systémy, protože zde je nekvalitní obsah a tak tyto blogovací systémy penalizují špatnou návštěvností, proto je základem mít svoji národní doménu druhého řádu, může to vypadat třeba jako (sex.cz), zde naleznete mladé sobecké ženy, co mají málo peněz na hlouposti a potřebují hloupé naivní muže, co jim za sex bez lásky dají mnoho peněz.

Mnoho lidí dosud používá to, že napíše místo složitého vyhledávání jenom název stránky a očekává, že zde nalezne rychle to, co potřebují, logicky to vede k tomu, že se obchoduje s doménami a mnohé domény jsou i velmi drahé, nebo jsou i neprodejné! Pokud máte správnou doménu, která je krátká a dobře zapamatovatelná s národní koncovkou, musíte ještě mít i místo kam jí technicky umístíte a musí zde i někdo zkušený vytvořit stránku pomocí správného systému a potom ji správně i optimalizovat.

Zde je ovšem problém kdo vám má tu stránku vytvořit a optimalizovat, je to obrazně jako jít do obrovského obchodního domu a mít málo peněz a chtít zde nakoupit dárky pro celou rodinu na vánoce. V současnosti je zde nabídka těch co umí vytvořit a optimalizovat stránky nekonečná, z dálky každá nabídka vypadá krásně, ale většinou jsou to jenom pasti na vaše peníze, pamatujte si jedno, z díla se pozná správný tvůrce, proto hledejte nejprve dlouho a pečlivě na internetu profesionální stránky, ten kdo je vytvořil ten je ten pravý, který vám i vytvoří vaši stránku a budete mít i zisk ze svojí stránky!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy