Jak zlikvidovat viry a spam


Život to je boj o zdroje a hodnoty, tam kde jsou existenční zdroje a hodnoty, tam je i mnoho zlých systémů které se snaží zde mít dobře, tím že budou na okolí chytře parazitovat. I v přírodě existují viry a spam, nejde tedy o lidský vynález, jediný rozdíl je v tom že jsme stvořili na internetu virtuální viry a spam.
Když někdo nemůže něco získat čestným bojem nebo čestnou soutěží, tak použije nečestný boj nebo soutěž, kdy nedodržuje pravidla a podvádí, proto existují kontrolní systémy, co trestají ty, co porušují dohodnutá pravidla soutěže a boje. Kontrolní systém je, jako síť jde o to, aby tuto síť neustále někdo kontroloval a opravoval, dobře se zde má ten kdo je zlý, protože dobrota je žebrota, policie a byrokracie bohužel ochraňuje profesionální lháře a zloděje, amatérské lháře a zloděje policie a byrokracie pronásleduje, aby oni profesionálům neškodili a nekonkurovali.
Co je dovoleno profesionálním lhářům a zlodějům, to je přísně zakázáno amatérským lhářům a zlodějům, jsou zde jakési ekonomické ligy jako ve sportu, v první lize profesionálních parazitů jsou celebrity, co mají roční čistý příjem větší než milion korun, v druhé parazitující lize jsou ti, do mají roční příjem od půl milionu do milionu korun, ti co mají čistý roční čistý příjem od sto tisíc do půl milionu, jsou ve třetí podprůměrné ubohé lize, jde zde o ekonomické ubožáky, na kterých parazitují ti, co jsou v první a druhé lize. Dokud zde nebude mezi námi ekonomická a mocenská rovnost, do té doby zde i budou neřešitelné problémy s viry a spamem, jak si to zde uděláme takové to zde i budeme mít.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy