Jak zvládnout složitou životní situaci

Jak zvládnout složitou životní situaci o tom je náš život, mnoho let chodíme do školy a škola nás bohužel nenaučí tomu jak zvládnout složitou situaci, proč nás to žádná škola na světě správně nenaučí? Problémem zde je to že civilizovaný svět je v ideologické a ekonomické depresi, díky tomu že je postaven na dezinformacích a parazitování, dezinformace a parazitování z nás dělají ubožáky, se kterými může snadno elita manipulovat a elita nemá zájem na tom, abychom se naučili tomu jak zvládnout složitou situaci.

Věříme tomu, co se často opakuje a tak zde dochází k tomu, že je zde snaha o to často opakovat dezinformační lži, abychom chybovali a tím nezvládali správně složitou situaci. Každý živý systém, do kterého v životě vstoupíme, má snahu s námi sobecky manipulovat pomocí svatých dezinformací, dezinformace používá i příroda kdy třeba masožravé rostliny lákají nezkušený hmyz pomocí vůně a krásného vzhledu, aby mohli hmyz zabít a získat tak živiny ke svojí existenci.

Aby elita měla pro sebe nadbytek, musí mít spodina nedostatek, na tomto jednoduchém principu funguje naše civilizace od svého vzniku, celý systém je postaven na tom, že pokud máme problém, musíme se o pomoc obrátit na elitu a ona nám s problémem pomůže, pokud jí to přinese veliký užitek a nepomůže nám, pokud jí to veliký užitek nepřinese.

Vystudujete vysokou školu a zaměstnavatel si vás ve zkušební době otestuje, a když pozná, že mu nebudete přinášet veliký užitek tak vás propustí a přijme místo vás někoho, kdo mu bude přinášet veliký užitek. Zlo páchá ten, komu to přináší užitek, a ten kdo je dobrý k cizím lidem je zde ubohým žebrákem který nedokáže zvládnout složité životní situace.

Všemu zde jako dokonalý bůh kraluje jenom složitá situace, ona zde vše stvořila a ona i vše zde ničí, pokud nezvládneš složitou situaci, je to tím že naivně věříš v jiného dokonalého všemocného boha, ten kdo má svatými dezinformacemi přeprogramován mozek, tak s ním i sobecká elita snadno manipuluje.

Abychom zvládli složitou situaci, nesmíme mít náš mozek přeprogramován svatými dezinformacemi, podívejte se třeba na domácí kočku, když jí nečekaně přemístíme do divoké přírody, tak ona zde dokáže snadno přežít, protože ona nemá svůj mozek přeprogramovaný ideologickými dezinformacemi. Čím více je člověk civilizovaný tím více má i mozek přeprogramován civilizačními dezinformacemi, aby s ním mohla elita snadno manipulovat.

Dezinformace je obrazně jako past na myš, ve které je návnada a jakmile se myš dotkne návnady tak past myš automaticky zabije, když jeden druh ideologické dezinformační návnady přestane fungovat, tak se použije jiný druh návnady, zprvu, zde byli jako ideologická dezinformační návnada použity naivní pohádky, potom přišlo svaté náboženství, dneska je zde zase bezcharakterní politika a otravná reklama.

Elita tvrdí, že nemá na nic zde peníze, ale to jsou ekonomické dezinformace, elita nemá peníze pro spodinu, pro sebe ona má vždy peníze, podívejte se na to, že pořád má elita služební řidiče, kteří jí vozí tam, kam ona potřebuje, dokud zde budou služební řidiči, co budou řídit drahá služební auta, do té doby zde i bude na nás elita pomocí dezinformací sobecky parazitovat!

Moc a bohatství to je silná droga, na které je elita silně závislá, pokud nečekaně přemístíte prezidenta nebo řiditele do doživotního vězení bez naděje na svobodu, logicky se zde dostaví silná deprese a myšleny na sebevraždu. Složitá situace je zkouška, kterou musíme složit, abychom mohli postoupit do vyšší úrovně životní hry, je to jako ve škole, kde jsme neustále známkováni a postupujeme do dalšího ročníku a nelze se vrátit zpět lze jenom postupovat dopředu a neustále se zdokonalovat ve svojí specializaci.

Díky Bohu se smát všemu mohu, tak to je že mi zde vše k smíchu je. V této meditační myšlence je návod jak zvládnout složitou situaci tím, že vymažeme ze svého podvědomí všechny staré ubohé svaté dezinformace, díky kterým jsme se dostali do složité životní situace. Všimli jste si toho, že na určitých místech je smích přísně zakázán a považován za drzost a neslušnost, a ten kdo se směje, bývá i za to většinou i okamžitě potrestán!

Tam kde je smích zakázán, tam je i zdroj svatých dezinformací jde o; školu, schůze, armádu, úřady, vězení, náboženství, politiku, reklamu, sekty, atd. Většinou je smích zakázán tam, kde jsou lidi ve společenském drahém oblečení, drahé společenské oblečení z nás dělá svaté autority a svatá autorita potřebuje, aby jí lidi uctívali, a nestrpí to, aby se jí lidi smáli! Když spatříte v televizi, nebo jinde nějakou mocnou a bohatou autoritu, jak vážně o něčem hovoří, musíte se tomu vždy mnoho smát, je to přeci ubohé dezinformační divadlo které se snaží z vás učinit hlupáka a chudáka.

Bible je dokonalou ukázkou toho, jak je pomocí svatých dezinformací lidem vymýván mozek už mnoho tisíciletí, zde se na počátku hovoří o tom, že Bůh vše stvořil, ale nehovoří se už nikde v celé Bibli o tom, že tím Bohem je jenom složitá životní situace, je to jako když máte nějaký nový složitý systém, a nemáte k němu správný návod k použití, bez tohoto návodu je vám tento složitý systém k ničemu! Jenom složitá životní situace dokáže konat skutečné zázraky a tak pokud potřebujete zázrak, musíte se obrátit na složitou životní situaci a poslouchat to co vám ona říká, pokud se naivně obrátíte na; Ježíše Krista, Jehovu, Hospodina, Satana, Alláha, Buddhu, Kršnu, Šivu, Bráhmu, Višnu, vědu, technologie, ekonomiku, politiku, atd. budete bohužel mnoho chybovat, protože se obracíte na falešné ubohé svaté kulty a fetiše.

Správná víra je duševním lékem a chybná víra je duševním jedem, záleží na tom, jakou víru budete milovat, pokud budete věřit v chybnou víru, tak vás tato chybná víra otráví a učiní z vás ubohého chudáka, který nedokáže zvládnout složité životní situace, hledejte pravdu v čisté přírodě, ona nemá potřebu vám lhát, nehledejte nikdy pravdu v autoritativních knihách a u hezky oblečených lidí! Tam kde je mocná a bohatá autorita, tam jsou i dezinformace které se snaží z vás učinit ubohého hlupáka, který nedokáže zvládnout složité situace.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy