Jenom kvalitní elita zlikviduje krizi


Logicky by měla být elita složená jenom z kvalitních lidí, tak je tomu třeba ve sportu kde je objektivní neustálá kontrola, která automaticky eliminuje ze sportovní elity nekvalitní jedince. Pokud bychom tento systém aplikovali i na podnikání a politiku museli bychom v podnikání a politice vyměnit okamžitě 99% jedinců co jsou v této elitě.
Jaký je náš vzor takové zde jsou i jeho kopie, lidově lze říci také, že jaký je pastýř, takové je i jeho stádo. Z dálky může vypadat prezident nebo řiditel kvalitně ale, pokud se podíváme z blízka na jeho dílo tak poznáme, že není kvalitní a měl by být okamžitě nahrazen někým kdo je kvalitní a dokáže kvalitně myslet a kvalitně i řídit to co má na starosti.
Pokud nekvalitní prezident udělá chybu tak následkem je nezaměstnanost a bída, kvalita u člověka se rychle mění a proto se musí i elita každý měsíc kontrolovat na kvalitu a z elity se musí každý měsíc i odstraňovat nekvalitní prezidenti a řiditelé. Není u elity důležité to, jak vypadají prezidenti a řiditelé a jaké mají vzdělání, ale důležité je jejich kvalitní hodnotné dílo, z díla se pozná kvalita tvůrce, podívejme se třeba na diplomové práce u naší elity, jak jsou ubohé a proto nejsou logicky ani veřejně dostupné na internetu každému!
V budoucnosti zde již nebudou psané diplomové práce, ale bude zde jenom slovní diplomová práce spojená s odpovídáním na složité nečekané profesionální otázky. Teorie je v praxi k ničemu a naše mocná a bohatá elita se bohužel skládá jenom z ubohých teoretiků, co si neumí poradit s tím, že je zde nezaměstnanost a bída!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy