Jistota je v tom co nelze změnit


Jistota je v tom co nelze změnit, to co lze změnit v tom logicky není jistota, nelze změnit pevné body, kolem kterých se vše, co není pevné, zde točí. Takovým velikým pevným bodem je slunce, kolem kterého se naše a jiné planety točí, tak jako se kolem slunce točí planety, tak se i kolem toho co milujeme a potřebujeme, točí naše sobecké myšlení a následně i naše sobecké konání.
Jestliže někdo tvrdí, že není sobecký tak jde o špinavé dezinformace, pomocí kterých se on snaží nás oklamat, aby mohl na nás nějak chytře parazitovat. Povrch těla i našeho myšlení ej možné snadno změnit ale nelze změnit už pevné body u našeho těla a našeho myšlení, pevným bodem našeho těla je složitý systém, který je závislý na existenčních hmotných zdrojích a pevným bodem našeho myšlení je složitý systém který je závislý na existenčních duševních zdrojích, výkon je závislý na příkonu!
Tak jako je zde falešná napodobenina, která nemá žádnou hodnotu, tak je zde i mnoho falešných pevných bodů, které nemají žádnou hodnotu, a většinou jde o pasti na naivní lidi, aby na nich mohli inteligentní lidi snadno parazitovat. Takovým falešným pevným bodem, jsou konzumní ubohé zákony a normy, které vytváří mocné a bohaté politické a podnikatelské autority tak, aby mohli snadno na ubohých lidech parazitovat a pomocí byrokracie a policie donucují násilím lidi, aby se kolem těchto falešných pevných bodů po celý život točili!
Už malé děti jsou klamány pomocí pohádek a potom nastupuje škola a zaměstnání kdy už jde o propracovaný systém přeprogramování mozku a proměnění člověka v tupý dobytek, který poslušně plní všechny ubohé pokyny mocných a bohatých autorit. Tak jako spadne dům, který nemá pevné základy, tak se i hroutí každá konzumní kultura, díky tomu že nemá pravé pevné body a má místo nich falešné pevné ideologické body na které není spolehnutí!
Prezidenti se řiditelé se mění jako loutky na loutkovém divadle a na tyto ubohé sobecké loutky není žádné spolehnutí, nepotřebujeme ubohé politické a podnikatelské loutky co rozhodují sobecky o nás bez nás, potřebujeme s tímto ubohým loutkovým divadlem skončit a zásadně změnit systémy podle kterých myslíme a žijeme.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy