Jsem závislý a chci se léčit


Jsem závislý a chci se léčit, každý kulturní civilizovaný člověk je na něčem mnoho závislý a měl by se léčit, aby se zbavil problémů, které mu jeho závislosti způsobují, často se ale bohužel stává, že pokud jednu závislost pracně odstraníme, tak zakrátko vznikne jiná závislost. Závislost vzniká tam kde je potřeba něčeho, to co nic nepotřebuje, to ani nemůže být logicky na ničem závislé. 
Oheň je závislý na palivu, bez paliva oheň zhasne, mnohdy stačí minimální množství paliva k tomu, aby oheň nezhasnul a jakmile má oheň více paliva tak se zase naplno rozhoří. Jsou zde přirozené existenční závislosti, díky kterým zde existujeme, jde o; potravu, pití, vzduch, teplotu, spánek, sex, láska, atd. problémem jsou nepřirozené závislosti jako je; alkohol, tabák, bohatství, moc, výhody, sláva, jistoty, autorita, atd. 
Většina lidí co zde má nepřirozené závislosti se nechce léčit ze svých závislostí a tak jim nelze ani pomoci, proč se lidi nechtějí vlastně léčit ze svých nepřirozených závislostí a berou svoje závislosti jako něco co je normální? Normální je to co dělá většina lidí a pokud většina lidí má nepřirozené závislosti, pak to vypadá, že je zbytečné se léčit ze svých závislostí, když je to normální mít nepřirozené závislosti. 
Pokud má někdo ze svých nepřirozených závislostí deprese tak dostane léky na depresi a tím se jeho bolest utlumí, ale příčina se neodstraní. Následkem je kulturní civilizace kde je ten druhý sobecká svině která má nepřirozené závislosti a nechce se léčit ze svých závislostí. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy