Jsi snadno nahraditelný zbabělý ubožák



Jsi snadno nahraditelný zbabělý ubožák a je jedno, jestli jsi bezdomovec nebo řiditel či prezident, změní se nečekaně situace a dojde zde k tvému nahrazení jiným ubohým zbabělým ubožákem, čím dříve to pochopíš, tím dříve máš naději na to, že se přestaneš věřit mnoha lžím, díky kterým si naivně myslíš, že zde něco znamenáš a jsi nenahraditelný.

Vše je zde jenom evoluční krutý neustálý boj o zdroje a hodnoty, v tomto boji každý jednou prohraje a je nahrazen někým jiným, vše je zde relativní a to co z jednoho pohledu vypadá správné, to je z jiného pohledu chybné. Z malého zde vše veliké pomalu vzniká a po čase se to zase na malé rozpadá, malé se zde točí kolem velikého a nic zde nestojí, po každé akci zde následuje reakce.

Je snadné být pod vlivem drogy, která ti dá iluze, že jsi nenahraditelný a že jsi odvážný a dokonalý člověk, po této krátké iluzi ale následuje vždy deprese, kdy si uvědomíš to, že jsi jenom snadno nahraditelný zbabělý ubožák.

Oklamat můžeš někoho, kdo tě nezná ale já tě dobře znám všechny systémy se zde musí chovat podle stejných přirozených jednoduchých logických pravidel a o tom to zde od stvoření všeho neustále je.

Díky Bohu se tobě smát mohu, tak to je že jsi snadno nahraditelný zbabělý ubožák. Z díla se pozná tvůrce a tvoje životní dílo ukazuje na to, že jsi jenom zbabělý ubožák, který je snadno nahraditelný!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy