Jsi zbabělá líná sobecká pokrytecká svině


Jsi zbabělá líná sobecká pokrytecká svině, která lže a krade, já tě znám protože tě neustále monitoruji od okamžiku, kdy jsi zde evolučně vzniknul díky vesmírné lodi s vězni, která zde kdysi nouzově přistála, protože již neměla nutné zdroje pro cestu vesmírem. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
Díky této přirozené meditaci je možné se duševně izolovat od druhých a tím se i duševně uzdravit a být zde tím čím každý je a nemuset být sobeckou sviní která si zde hraje na to, co není. Z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka protože o tom nemáme dostatek informací, pokud se na tebe podívám z blízka, musím konstatovat to, že jsi zbabělá líná sobecká pokrytecká svině, která lže a krade. 
Člověk je člověku největším nebezpečím, ten druhý je nám; vlkem, sviní, klíštětem, atd. peklo není po smrti peklem je nám zde ten druhý protože on je zde zbabělou línou sobeckou pokryteckou sviní, která lže a krade. Jsem velikým pesimistou, protože veliký optimista je člověk, který nemá dostatek kvalitních informací o sobeckém světě, kde existuje. 
Rodiče mého otce, zahynuli díky tomu, že byli Židé ve vyhlazovacím táboře Osvětim a můj otec se svým bratrem se zachránil díky tomu, že utekl přes Anglii do Izraele a zde bojoval se svým bratrem u armády USA, aby už druhá světová válka konečně skončila. Po druhé světové válce se k moci u nás dostal Socialismus a on provedl mnoho sociálních reforem, se kterými moji rodiče nesouhlasili, protože přišli o veliký majetek, a můj otec měl mnoho problémů se svým Židovským původem a tím že byl za války u armády USA. 
Můj otec převzal proto při manželství jméno po matce Kouba, protože jeho Židovské jméno Reich (říše, bohatství, král) mu zde způsobovalo mnoho existenčních problémů. Takže se jmenuji díky Socialismu Vit Kouba a pokud by zde nebyl Socialismus, tak bych se nejspíše jmenoval Vit Reich. 
Mnozí bohužel neví, že náš první prezident TGM měl za genetického otce taky Žida, jménem Nathan Redlich a že jeho otec, který byl negramotný a dělal kočího, jej jenom vychoval, byl to vlastně jeho nevlastní otec. Kdo, to jsou vlastně svatí Židé, díky kterým je zde Bible na kterou mnozí lidé přísahají a ve kterou mnoho lidí, na světě věří? 
Když zde kdysi dávno ztroskotala loď s trestanci, ze které vzniknul člověk, tak tato loď neustále do vesmíru vysílala logicky automaticky i SOS slabý signál. Trvalo velmi dlouho, než byl tento slabý signál nalezen a tak zde po velmi dlouhé době přistála záchranná vesmírná expedice, díky této expedici vzniknula Židovská kultura a došlo, i k tomu že expedice předala čistý genetický materiál novému lidskému pokolení, aby ono zde vládlo nad lidmi po dlouhé věky spravedlivě. 
Vše bylo vyrobeno a nastaveno, jde o to, kdo byl výrobcem a kdo výrobek nastavil, pokud byli výrobcem a nastavitelem neslušní vězni, tak podle toho myslí i žijí. Pokud byli výrobcem a nastavitelem slušní lidé tak oni podle toho i myslí a žijí.

chcipaku ,ubozaku ,hovne zaostalej kryple,buzerante rasistycky smradlavy hovno,ciganum muzes vykourit doutniky ty prechytrala odporna hlavo!!!!!!!!!!

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy