Kapitalistický stát elitě mnoho nadržuje


Stát elitě nadržuje a tak zde bída a nezaměstnanost je, dobrota je žebrota, o tom to zde od nepaměti je!
Ekonomickou krizi způsobila veliká dobrota státu k elitě, dobrota státu k elitě učinila ze státu žebráka, pokud stát chudne a elita bohatne, musí se logicky zvednout mnoho; daně, cla, poplatky, aby elita začala o svoje bohatství a svojí moc přicházet, a stát začal zase bohatnout a získávat velikou moc, to je logické.
Elita se globálně propojila s politikou a donutila násilně politiky ke snížení; daní, cla, poplatků, atd. aby mohla rychle bohatnout, ovšem pokud začne stát chudnout, začne se společnost hroutit a následkem je logicky krize, spojená s nezaměstnaností a bídou. Jakmile začne stát drasticky šetřit na lidech, co pro stát poctivě celý život pracují, tak se začne společnost dostávat do krize, jedinou cestou ven je logicky rychlé správné zvednutí; daní, cla, poplatků, atd. tak, aby elita začala rychle chudnout a krachovat!
Je to starý problém střetu zájmů státu a elity, vždy docházelo k tomu, že elita přiváděla stát do krize a mnohdy díky elitě i zanikla civilizovaná kultura u nějaké staré veliké civilizace. Jakmile je pro člověka problémem získat rychle zaměstnání je to jasným signálem toho, že je stát dobrý k elitě a tak elita vzala průměrnému člověku možnost získat zaměstnání.
Elita často tvrdí, že pokud stát zvedne; daně, cla, poplatky, atd. že to povede ke krizi, jenže ta krize postihne elitu, nikoli stát o tom to je. Stát se musí trvale dokonale oddělit od elity, aby mocná a bohatá elita neměla na stát žádný vliv a nemohla do toho, co stát koná nijak zasahovat a nutit stát k tomu aby on mnoho elitě nadržoval! Nemohou být na jednom ekonomickém smetišti dva mocní kohouti, ale musí zde být jenom jeden státní veliký kohout, který klove ekonomicky malou elitu, pomocí velikých; daní, cla, poplatků, atd.
Jak odlišit slušného pracujícího člověka od neslušné elity, to je snadné, existuje zde ekonomická pyramida, a čím výše někdo stojí na této pyramidě, tím více on je zde i elitou, elita je jako první liga ve sportu a ona se snaží, jak může na státu a společnosti parazitovat. Je třeba porozumět tomu, že bližním je nám jenom sociální spravedlivý stát on nám zajistí slušný veliký důchod a veliké jisté sociální dávky v nouzi, naopak elita je nám cizí, ona nám v nouzi nijak nikdy nepomůže a o tom to zde je!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy