Kdo je to ten druhý


Člověk je tvor společenský a tak existuje ve vztazích s druhými lidmi a logicky si musí položit otázku kdo je to ten druhý? Nejspíše záleží na situaci a mnohém jiném, kdo je to ten druhý, ten druhý může být naším nepřítelem nebo i naším přítelem, může nám dát moc a bohatství, nebo nás může uvrhnout do bezmocnosti a bídy. 
Ten druhý myslí a koná podle situace a podle toho čemu věří a co miluje, často si ten druhý jedno myslí a jiné zase říká a koná, většinou ve zlé situaci prověříme kvality toho druhého, protože ve zlé situaci se ten druhý nedokáže pokrytecky přetvařovat a dělat ze sebe to co on ve skutečnosti není. Je snadné mít o druhých lidech zlé předsudky a myslet si o druhých že to jsou jenom veliké sobecké svině, které milují jenom veliké koryto. 
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této čisté meditaci je cesta k pochopení toho kdo je ten druhý, mnozí namítnou, že každý člověk přeci není sobecká svině, která miluje jenom výhody a peníze. To je pravda, každý člověk je originál, který se během života neustále mění, ale v podvědomí každého člověka je uloženo, že silné poroučí slabému, je to přirozený zákon života a tak se každý člověk snaží být silný, aby mohl slabým ubližovat. 
V každém člověku, je od narození ukrytá larva sobeckého diktátora, a pokud tato larva má příznivé podmínky k růstu, promění člověka automaticky v sobeckého diktátora, který je sobeckou sviní která miluje veliké koryto. Jde zde tedy jenom o to, jak v kterém člověku tato larva vyrostla a jak velikou sobeckou sviní je ten druhý, výjimky sice existují, ale ty jenom toto klasické pravidlo potvrzují.

Ok neco na tom je

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy