Když něco nemáme tak to hledáme


Když něco nemáme tak to hledáme, nemáme třeba; informace, kamarády, zaměstnání, bydlení, atd. a tak to hledáme, internet nám hledání usnadňuje pomocí vyhledávačů, které neustále internet prohledávají a potom nám to co našli, ukazují seřazené podle důležitosti. Hledání zde ale bylo u zvířat už před vznikem člověka, protože i zvířata musí hledat to, co nemají, aby uspokojili svoje existenční potřeby. 
Pokud máme informace tak díky nim snadno nalézáme to, co hledáme, protože nám informace říkají kde to je, nebo kde by to asi mohlo být. Problémem je hledání, pokud nemáme informace kde to je, nebo kde by to asi mohlo být, mnohdy je zde i snaha abychom nenalezli to, co hledáme, protože někomu nebo něčemu vyhovuje to, že nemůžeme nalézt to, co hledáme. 
Jindy je zde snaha nás při hledání oklamat, abychom nalezli něco jiného, než co než hledáme. Pokud hrajte šachovou hru, tak hledáte správný tah, abyste vyhráli, hledání správného tahu vám umožňuje vaše inteligence, která se snaží spočítat správný tah a vyžít vašich zkušeností ze šachové hry. Čím složitější je naše hledání, tím více k hledání potřebujeme i naší inteligenci, inteligence to je duševní síla a silné je to co je neustále mnoho aktivní v nějaké specializaci. 
Není správné být aktivní univerzálně, protože tím si škodíme, nejlépe jde hledání zde tomu, kdo se na nějaké hledání zde dlouho specializuje a tak má i mnoho informací o tom jak to nalézt a má i velikou inteligenci, zaměřenou na určité vyhledávání. Problémem je nalézt pro sebe na začátku života svojí správnou životní specializaci a potom se této specializaci věnovat celý život, svět, ve kterém existujeme je velmi nestabilní a tak se bohužel často stává, že než vyrosteme, tak dojde bohužel k tomu, že už v naší specializaci nemůžeme nalézt žádné uplatnění.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy