Konec světa díky třetí světové válce


Minulost je spojená s válkami a války měnili naši kulturní civilizaci nejvíce, zabránit válkám je jako se snažit zabránit tomu že onemocníme, válka je nemocí systému a zlikviduje starý systém, aby mohl vzniknout po čase nový systém. Poslední velikou válkou byla druhá světová válka a na konci se začali používat atomové bomby a rakety, otázkou současnosti je kdy zde bude třetí světová válka a jak bude tato válka probíhat a jaké budou následky této války. Jednoznačně lze říci, že čím později zde bude třetí světová válka tím vyspělejší zde i budou válečné technologie a tím i větší zde budou následky této války.
Války vždy mají nějakou příčinu, proč vznikají a nejčastější příčinou vzniku válek jsou veliké existenční problémy, které lze vyřešit jenom válkou, v současnosti je tím velikým problémem krize v ekonomice a politice, krize způsobuje narůstání bídy a nezaměstnanosti, tím stoupá i kriminalita a deprese si lidi léčí velikou konzumací drog. V minulé válce jsme se setkali s výstavbou koncentračních táborů kde se lidi, průmyslově likvidovali a nebyl nad nimi vynesen žádný soudní rozsudek smrti.
Ve válce jde o to vyhrát za každou cenu a neplatí zde žádná pravidla, k válce patří násilí a s nepřáteli se zachází zle dochází zde k mučení a znásilňování, aniž by byl za svoje činy agresor potrestán. Velikou změnou u válek bylo použité explozivních materiálů, na počátku byl střelný prach, dneska zde jsou bomby a rakety co dokážou města změnit na hřbitovy rychle a snadno.
Čím vyspělejší je civilizace tím jsou i války složitější a nákladnější, u moderních válek už zde není osobní boj vojáka s vojákem ale je zde neosobní boj pomocí moderní vědy a technologie, boj se začíná přesouvat i do virtuálního prostředí kdy je zde snaha nepřítele programově a informačně zlikvidovat. Za každou válkou je strach o výhody, které milujeme, všechny války zde byli kvůli výhodám a čím větší zde jsou výhody tím větší je zde logicky i válka.
Výhody jsou nedělitelné a tak je o ně boj monopol zde může mít jenom ten kdo konkurenční boj vyhraje, v minulosti měl muž často mnoho žen se kterými se miloval, aby zde bylo i mnoho kvalitních vojáků co budou bojovat za výhody, které jsou v nějakém teritoriu.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy