Konkurence je lékem na ekonomiku


Konkurence zlepšuje kvalitu a snižuje ceny, to ví každý ekonom, ale žádný ekonom už bohužel neví jak odstranit monopoly, které vedou ke snižování kvality a zvyšování cen, kdy následkem je vždy ekonomická a ideologická krize. Monopol je opakem konkurence, konkurence je lékem na ekonomiku, ale v žádné lékárně se tento lék bohužel neprodává.
Vše zde je založené na jednoduchých logických přirozených zákonech, po akci je zde reakce, kolem velikého se zde točí to malé a nic zde nestojí. Se vznikem společnosti zakrátko vzniká i monopol, který řídí společnost tam, kde není tedy logicky společnost, tam nemůže ani vzniknout monopol a krize, u kanibalů není společnost, a tak zde nejsou logicky monopoly ani krize a vše zde optimálně jednoduše funguje, pokud se zde někdo pokusí být mocnou svatou autoritou, je za tu drzost okamžitě potrestán smrtí a potom poslouží jeho tělo jako potrava pro ostatní.
Problémem jsou tedy mocné autority, které mají snahu vytvořit monopol, aby mohli snadno na druhých parazitovat a učinit z druhých svoje sluhy a otroky! Obrazně se v ekonomice často používá přirovnání k pyramidě, kde na vrcholu této pyramidy je ekonomický ráj pro mocné autority a dole je ekonomický očistec pro bezmocné otroky, co musí za almužnu mnoho pracovat a tak mají mnoho dluhů.
Jenom ten kdo je zde krásně oblečeným bezcharakterním a bezcitným hadem, se dokáže doplazit pomalu na vrchol do ekonomického ráje a zde se má dobře jako politik nebo podnikatel. V minulosti bylo mnoho pokusů o likvidaci monopolů, ale nikdy se to nepovedlo, protože vždy okamžitě nastoupila armáda a byrokracie, která násilně zlikvidovala ty, co zde chtěli mít konkurenční prostředí!
Čím více je společnost monopolní, tím více je v této společnosti nekvalitních lidí a pro tyto nekvalitní lidi není logicky dostatek dobré práce a tak je zde bída a nezaměstnanost. Základem pro likvidaci monopolu je tedy likvidace nekvalitních lidí, jenom kvalitní lidi mohou vytvořit kvalitní konkurenční společnost, ve které je dostatek dobré práce, která je i dobře ohodnocená.
Nemusíme ale nekvalitní lidi eliminovat v pracovních táborech těžkou prací, stačí, když se bude kontrolovat porodnost a každé narozené dítě se převeze do světového výchovného centra a zde se bude kontrolovat kvalita dětí a budou se děti anonymně a kvalitně vychovávat do 18 let, geneticky nekvalitní lidský materiál se zde bude logicky ekologicky neustále eliminovat. Když dítě zde dosáhne v 18 letech vysokoškolské vzdělání, vrátí se zpět ke svojí rodině a založí novou rodinu, ve které už nebudou nekvalitní ubožáci, kteří mají mnoho špatných závislostí.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy