Krize je zde díky špatným zákonům


Krize je zde díky špatným zákonům, čím lepší jsou zákony, tím lépe se lidem i žije. Zákony se sice neustále globálně optimalizují, ale tato optimalizace zákonů není optimální, protože nikde nezavádí přirozené konkurenční prostředí a decentralizaci. 
Jednoduchým ukazatelem špatných zákonů je existence vězení a nemocnic, kam se zavírají ti, co nerespektují špatné zákony, nebo jsou nekvalitní. V divočině nejsou vězení ani nemocnice, zde ten kdo chybuje, je za svoje chyby smrtí potrestán je, strach ze smrti je zde jediným zákonem, který každý zná a podle něj i v přírodě žije. Jakmile zmizí ve společnosti strach ze smrti, tak začnou vznikat špatné zákony, které způsobí krize. 
Špatné zákony zde jsou díky přelidnění, které umožňuje rozdělení a mocnou a bohatou elitu která sobecky parazituje na bezmocné a chudé pracující lůze. Jsou to jenom příčiny a jejich následky, pokud tedy je zde krize musíme ukázat na příčinu krize a tu příčinu odstranit, což znamená zlikvidovat přelidnění na naší planetě. 
Každého člověka lze snadno otestovat pomocí plavání a šachové hry, ten kdo nezvládne uplavat dlouhou vzdálenost a hrát s počítačem kvalitní šachovou hru ten musí být ekologicky pomocí eutanazie eliminován z civilizace. Je třeba počet lidní na planetě trvale stanovit na 70 000 000, v současnosti je na planetě 7 000 000 000 lidí, jde o velmi nepopulární opatření, se kterým nikdo nebude souhlasit, že se 99% obyvatelstva na světě eliminuje. 
Zlato má hodnotu, protože je ho zde nedostatek, stejně tak i člověk bude mít hodnotu, pokud zde bude nedostatek lidí, a již nikdy v budoucnosti nedojde k nárůstu počtu obyvatel. Veliké množství nekvalitních lidí je základní problém globální krize, hodnota člověka klesla už natolik, že někde na světě, člověk za svojí práci nedostane ani tolik peněz, které by stačili na jeho nejnutnější existenci.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy