Kvalitní práce je lékem na mnoho nemocí


Jakmile člověk nepracuje tak zakrátko se nemoc i dostavuje, evoluce stvořila živé inteligentní tvory k práci, v tom je jejich smysl života, bez práce nemá logicky život ani smysl. Mnoho lidí by chtělo pracovat, ale není jim to umožněno, je třeba rozlišit kvalitní práci od nekvalitní práce, protože jenom kvalitní práce je lékem na mnoho nemocí, naopak nekvalitní práce nám nemoci způsobuje.
Z díla se pozná tvůrce, a pokud je dílo nekvalitní, je i tvůrce nekvalitní, mnohdy je násilím tvůrce nucen k tomu, aby jeho práce byla nekvalitní, pokud on s tím nesouhlasí, je za to ekonomicky nebo jinak potrestán. Podívejme se třeba na stránky a blogy na internetu, zde můžeme z díla snadno poznat tvůrce, statistiky nám jasně říkají to, že kvalitních stránek je na internetu minimální množství a nekvalitních stránek je zde veliké množství.
Jestliže je zde problém s nadbytkem nekvalitní práce musí to mít i nějakou příčinu, protože vše zde vzniká díky nějaké příčině, to je logické, příčinou naší nekvalitní práce je to, že pracujeme za malou ekonomickou odměnu, dobře pracuje jenom ten, kdo pracuje na tom co soukromě vlastní a tak nikdo mu neporoučí a neokrádá jej o jeho zisk z jeho práce.
Pokud na systému něco mnoho parazituje tak systém špatně funguje a o tom to zde v nás a okolo nás neustále je, tam kde je mocenské a ekonomické parazitování normální, tam je i mnoho nekvalitní práce a následkem je ekonomická krize spojená s nezaměstnaností a bídou. Zlo páchá ten kdo z něj má veliký užitek, mocná a bohatá politická a podnikatelská elita způsobila to, že je zde mnoho nejrůznějších zlých nemocí, protože je zde málo kvalitní práce.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy