Kvalitní sex


Mnoho lidí si stěžuje na to, že jejich sex není kvalitní a touží logicky mnoho po tom, aby měli kvalitní sex, sex je pro náš život velmi důležitý a čím kvalitnější je náš sex tím kvalitnější je i náš život hmotný a duševní. Kolem kvalitního sexu je veliké množství nejrůznějších pověr a mýtů, protože se dosud tímto závažným intimním problémem do hloubky správně nikdo nezabýval a tak bohužel lidi nemají správné informace o tom co je to kvalitní sex?
Kvalitní sex není otázkou polohy při sexu, ani otázkou velikosti mužského a ženského sexuálního orgánu, velikost a poloha to jsou jenom bezvýznamné berličky pro ubohé amatéry, co nic nevědí o kvalitním sexu. Sex je duševní potrava a tak jako nám chutná kvalitní tělesná potrava a je nám po ní dobře tak nám i chutná kvalitní sex a je nám po něm i dobře!
Sex to je otázka našich smyslů, které uspokojíme, při sexu hraje největší důležitost náš čich a citlivost dotyku, oči a sluch zde nejsou tolik důležité, je třeba si uvědomit to, že sex zde existuje velmi dlouho a na počátku zde nebyl sluch ani oči a sex byl záležitostí jenom čichu a dotyku, ostatně u mnoha jednoduchých tvorů je tomu tak dodnes protože nemají vyvinutý sluch a oči. Jde tedy o to, aby tělo správně vonělo, protože je umyté a aby naše dotyky byli citlivé a něžné.
Největší problém u kvalitního sexu je u citlivých dotyků, bez správných citlivých dotyků není sex kvalitní. Logicky se budete zajímat o to co je to správný citlivý dotyk při sexu? Je to jako při podání ruky druhému člověku, pokud toto podání ruky není citlivé, ten druhý to pozná a podle toho i s námi jedná, je snadné slovy lhát ale je obtížné lhát už dotykem, protože náš dotyk je ovládán našimi city, proto se rádi dotýkáme psů a koček protože zde je citlivý dotyk a ten nám dělá dobře. Duševně nemocný člověk má i necitlivý dotyk a proto sex zde je nekvalitní, takovýto sex se podobá sexu s nějakou ubohou technickou náhražkou na malé baterie.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy