Lišíme se jenom velikostí svých výhod


Závislost na výhodách z nás dělá sobecké svině, díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Tak jako cigareta dokáže člověka proměnit v bezcitnou sobeckou svini, která kouřem otravuje okolí a sobecky na druhých parazituje, tak i závislost na výhodách z nás dělá sobecké svině. Ten kdo hledá zde marně správnou víru, si musí uvědomit to, že věřit lze jenom tomu, že ten druhý je sobecká svině a že ničemu jinému v konzumní společnosti není možné věřit.
Čím větší sobeckou sviní zde budeš tím lépe se v tomto konzumním systému i mít budeš, nikomu zde nesmíš věřit a nikomu zde nesmíš nic hodnotného svěřit, protože ten druhý je jenom sobecká svině, které si zde hraje na; prezidenta, řiditele, papeže, krále, císaře, vůdce, nadřízeného, velitele, učitele, autoritu, celebritu, atd. Možná si řeknete, že jsem sám sobecká svině, ano jsem sobecká svině, protože jinak bych nemohl zde mezi sobeckými sviněmi existovat, kdo chce se sobeckými sviněmi žít, musí i sobeckou sviní být. 
Lišíme se jenom velikostí svých výhod, tak zde jsou malé a veliké sobecké svině, rodiče mého otce byli Židé, a tak zemřeli v koncentračním táboře Osvětim, a můj otec se svým bratrem zachránil tím, že utekl do Anglie a potom bojoval se svým bratrem u armády USA. Válka ukazuje v nahotě, že jsme sobecké svině, je dneska již dokázáno, že během druhé světové války docházelo často i ke kanibalismu, protože zde byl kritický nedostatek potravin. 
Tam kde se lidé zavírají za trest do vězení nebo do blázinců, tam žijí jenom sobecké svině, naučili jsme se jenom trestat a neumíme již odměňovat za to, že nás má někdo rád. Jsme obklopeni po celý život dokonalými dezinformacemi, protože sobecké svině chtějí s námi pomocí dezinformací snadno manipulovat a učinit z nás hlupáky a žebráky. 
Nejhorším problémem je že i sami sobě lžeme o tom, že je dobré konzumovat alkohol a tabák, nebo že je správné lhát a krást bez citu a charakteru. Je snadné říci takový je život, je ale těžké se postavit tomuto chybnému systému, který z nás dělá sobecké svině.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy