Nahá pravda o tom co je to společnost


Stát na nás parazituje, co je to vlastně stát ve kterém žijeme, nad tím bychom se měli důkladně zamyslet. Adolf Hitler a jeho fašistická krutá diktatura nám otevřela oči a ukázala nám, co je to stát ve kterém žijeme, pro stát je jeho občan jenom inteligentní pracovitý dobytek se kterým si on může dělat, co jej napadne a tak může postavit koncentrační tábory a zde lidský dobytek průmyslově likvidovat a potom jej nahý dávat na veliké hromady a spalovat jej na prach a popel. 
Ve státě je vždy u moci a byrokracie a policie ona kontroluje lidský dobytek, jestli on dělá to, co od něj stát požaduje. Z dálky může stát vypadat jako by tam nebyl každý člověk jenom inteligentní pracovitý dobytek, se kterým si stát dělá, co jej napadne ale to je jenom naivní iluze způsobená nedostatkem informací. 
Každý stát je postaven na byrokratickém centralismu, kdy v centru je mnoho sobeckých sviní bez citu a charakteru které rozhodují o pracující lůze tak aby se měli velmi dobře. Co je dovoleno státu, to je zakázáno lidem, je zde tedy dvojí zákon jeden pro stát a druhý pro lidi. 
Stát je vždy v pozici pána a lid je vždy v pozici sluhy, který musí tomuto pánu pokorně a poslušně sloužit, tak to zde funguje od počátku, kdy vzniknul první stát. Stát je obrazně jako Bůh, který může konat sociální zázraky, a lid to jsou naivní věřící, kteří věří, že stát učiní nějaké sociální zázraky. 
Náboženství slibuje věřícím nesmrtelnost a zázraky, stát lidem zase slibuje sociální výhody a důchody, sliby se slibují a jenom naivní hlupáci se dopředu radují. Když lidský pracující dobytek není spokojen se státem, dojde k tomu, že se provedou ideologické a ekonomické optimalizace, při kterých se opravuje a nahrazuje, potom stát zase nějakou dobu existuje a zase po čase dojde k tomu, že lid nespokojený se státem je. 
Mnozí lidé hledají na světě nejlepší stát a snaží se tam přestěhovat v naději, že si tam budou žít jako v ekonomickém ráji, to je ale naivní ubohá představa, tam kde existuje mocná a bohatá byrokracie a policie, tam nemůže být nikdy sociální ráj. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy