Návod na profesionální web rychle snadno zdarma

Testoval jsem mnoho systémů, ve kterých je možné vytvořit stránky snadno a zadarmo, jsou systémy, které jsou kvalitní a jsou i systémy co jsou nekvalitní.

Na prvním místě je systém Endora cz zde máte na výběr jak redakční systémy, tak i možnost mít zde doménu třetího řádu zdarma a hosting taky zdarma, akorát máte dole u paty stránky neklamu která, ale neruší a nevadí. Pokud jste se už přihlásili do Endora cz a už máte i doménu druhého nebo třetího řádu, musíte nainstalovat redakční systém. Jsou zde tři nejlepší redakční systémy a to WordPressJoomblaDrupal, stoupenci těchto redakčních systémů se podobají v rivalitě a hádkách stoupencům mezi; WindowsLinuxMac OS X, v současnosti je na světě nejrozšířenější WordPress protože je jednoduchý má mnoho šablon a programů a zvládne jej i začátečník, v tom se podobá systému Windows, Joombla je jako Mac OS X tedy systém stabilní a má i uživatelsky příjemné rozhraní, Drupal to je Linux který sice nabízí obrovské možnosti, ale vyžaduje bohužel i obrovské znalosti. Existuje i mnoho jiných redakčních systémů a některé nejsou bohužel zdarma.

Na druhém místě je Blogspot com který provozuje Google, tento systém je výhodný v tom že jej správce automaticky optimalizuje a máte k dispozici veliké množství šablon, které lze snadno upravit, lze si i zdarma stáhnout zajímavé kvalitní hotové šablony a snadno je i nainstalujete. Pokud zde máte více blogů je snadné je administrátorsky spravovat z jednoho společného rozhraní.

Na třetím místě je YouTube tento systém je vhodný pro začátečníky, nemusíte zde nic pracně nastavovat a jenom vkládáte filmy a píšete k nim články. Dobré je propojit tuto stránku se sociální sítí Facebook kam odesíláte odkazy na svoje filmy z YouTube. 

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy