Nejsou andělé je krize

Zvedni už proboha konečně ten telefon, já zvoním, já zvoním,...
Kdo mi proboha zase volá?
Tady jsem já, musíš, už s tím civilizačním lidským vandalismem konečně něco otče udělat, nebo bude brzo pozdě, lidi neskutečně ničí mojí planetu, kde mám svoje rekreační sídlo.
Já nic nemusím, je to tvoje planeta, dostal jsi ji přeci ode mě darem, tak se o ní laskavě starej a dej mi už konečně pokoj, mám jiné starosti můj synu.
Ty jsi ale tu planetu kdysi stvořil a umístil na ní sobeckého člověka, máš tedy více zkušeností a navíc já bych s tím měl mnoho zbytečných starostí a ty to zvládneš velmi rychle a snadno.
Jsi snad už dospělý a nemusím tě pořád vodit za ručičku, pošlu ti tam jednoho šikovného anděla a on ti s tím tvým ubohým problémem pomůže.
To tě otče, ani nezajímá, jak to tady vlastně vypadá, nebyl jsi tady tak dlouho, vím, že máš mnoho starostí jako Stvořitel a pán absolutna, jenže, měl bys taky občas pracovně vysadit a věnovat se rodině.
Mám můj synu jenom to, co mám pod neustálou kontrolou, jestliže bych si vzal dovolenou, abych se věnoval rodině, tak bych ztratil kontrolu nad tím, co mám to je logické, zisk je spojen se ztrátou.
Já to spíše spatřuji tak, že návštěva syna není pro tebe prioritní záležitostí a že máš jiné prioritní záležitosti a tak mě odbudeš nějakým andělem jako obyčejně.
Váš hovor byl přerušen, protože je zde další velmi důležitý hovor, chcete počkat nebo mám vaše spojení ukončit?
Přepojte mě na technickou podporu pro moji planetu.
Zvedni už proboha konečně ten telefon, já zvoním, já zvoním,...
Kdo mi proboha zase volá?
Tady jsem já, musíš, už s tím civilizačním lidským vandalismem konečně něco udělat, volal jsem otci, ale on na to nemá čas a říkal, že ty mi pošleš nějakého šikovného anděla?
Je mi velmi líto, ale momentálně zde nemáme k dispozici žádného volného anděla, co by ti s tím lidským vandalismem mohl pomoci, nejsou andělé, je krize.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy