Největším problémem je soukromé vlastnictví


Zamýšlel jsem se, co je největším problémem který se musí vyřešit a dospěl jsem k tomu, že největším problémem je soukromé vlastnictví a výhody, jak může někdo tvrdit, toto je moje soukromé podnikání, nebo toto je moje rodina, atd. Vlastně ani to tělo, které používáme, není naše, je nám jenom zapůjčeno ke krátkému používání přírodou, mnoho se dneska hovoří o tom, že je zde ekonomická globální krize spojená s nezaměstnaností a velikými dluhy u národů a jedinců.
Pravdou ale je, že malá elitní skupina obyvatel se snaží parazitovat na veliké skupině obyvatelstva pomocí dezinformací a špatných zákonů, jak by vlastně náš svět vypadal, pokud by zde nebylo možné cokoli vlastnit a mít zde nějaké výhody? Staráme se o to co je naše, na tom je založena naše kultura, proč se ale máme o něco zde starat?
Musíme mít veliké domy a veliká města, musíme mít automobily a letadla, nemusíme, k naší existenci stačí totiž velmi málo. Když někdo umře hlady nebo na nějakou nemoc tak se zase narodí někdo jiný, podívejte se na opice v divočině, nic nemají a jsou mnohem šťastnější, než je člověk.
Stavíme pracně veliká města a potom na ně z letadel házíme bomby, celá naše kulturní civilizace je jenom experiment, který ukázal nesmyslnost se vázat na vlastnictví. To co zde říkám není nic nového už na počátku našeho letopočtu, Ježíš Kristus říkal to samé, známý je jeho výrok, že spíše by prošel velbloud uchem jehly než by se lakomec vzdal svého majetku.
Pokud půjdu za velikými globálními lakomci, co zde mají veliké budovy, ve kterých mají služebnictvo, a řeknu jim, aby se všeho dobrovolně vzdali a potom mě následovali, tak se mě vysmějí a budou mě brát za naivního sektářského blázna. Já ale vlastnění majetku a výhod považuji za skutečné fanatické sektářství, podívejte se na ty, co zde mají veliké majetky, jak myslí a jak žijí a zjistíte, že oni zde jsou skutečnými fanatickými sektáři, co na nás sobecky parazitují.
Druhá světová válka to byl jenom konflikt mezi západními a východními sektami o bohatství a výhody, Adolf Hitler je klasickým sektářem, který miloval bohatství a výhody, aby se udržel u moci, nestyděl se likvidovat obrovské množství lidí. Jeden pracovní den našeho prezidenta stojí státní pokladnu 4 000 000 Kč a pokladní v samoobsluze dostane za jeden pracovní den 400 Kč, nadbytek je zde totiž díky nedostatku.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy