Nekvalitní politici mohou za ekonomickou krizi


Jaký je politický pastýř takové je i jeho lidské stádo, špatný politický pastýř pracuje za velikou mzdu a dobrý pastýř nepracuje za mzdu, protože lidské stádo vlastní a tak se o ně i dobře stará. Zdrojem všech našich problémů je práce za mzdu a je jedno jestli jde o práci prezidenta nebo o práci prostitutky, v obou případech je zde špatná nekvalitní práce protože pracujeme za mzdu!
Neustále je soukromé podnikání nahrazováno společným podnikáním a tak vzniká mocná a bohatá elita, která z pracujících dělá bezmocné ubohé chudáky. Když míra bídy překročí snesitelné hranice, dochází ke krizi a celý systém se začne hroutit a musí se rychle vytvořit nový politický systém, který nahradí starý špatný systém. Obrazně je to jako s alkoholem, kdy si musíme dávat veliký pozor na to, kolik alkoholu konzumujeme, abychom měli naše tělo a naše myšlení pod kontrolou a nedošlo k tomu, že se proměníme v ubohé hloupé opilce.
Nekvalitní politici se opíjejí politickou mocí a výhodami které jim vysoká funkce přináší, následkem je to že je zde ekonomická krize. Kvalitní politik podporuje soukromé podnikání a likviduje společné podnikání, je to jako s půdou, dobře se o půdu stará jenom ten kdo jí soukromě vlastní a špatně se o půdu stará ten, kdo pracuje za mzdu jako řiditel velikého podniku. Pokud člověk nemá od narození svojí soukromou půdu, je to ubohý bezdomovec i kdyby on byl zde prezidentem nebo řiditelem, a co můžeme očekávat od politického bezdomovce?

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy