Neznabozi sledují porno na internetu


Proč se stydíme za nahotu? V dávné minulosti byl zajatý otrok nahý a bylo s ním zacházeno jako by to byl jenom dobytek, být v minulosti nahý tedy znamenalo to, že jsem jenom otrok a tím byla logicky nahota nepopulární, a bylo populární drahé čisté oblečení. Tím že byl otrok vždy nahý, se snadno poznalo, že je to jenom otrok, se kterým se může majitel dělat, co jej napadne. Naše myšlení a konání vychází ze situace a je zde často i veliká setrvačnost kdy setrváváme mnoho století na starých kultech, které nám byli dlouho svaté.
Díky naší inteligenci jsme citlivější a tak je zde i stud za nahotu a snažíme se nahotu zakrýt oblečením, a pokud jdeme vykonat velikou tělesnou potřebu, odcházíme na záchod, kde se před druhými zavíráme. Inteligence z nás udělala herce a obchodníky a naší snahou je popularita, díky které máme větší zisk toho, co milujeme a potřebujeme, naše nahé tělo není populární, protože vypadáme jako zvířata co nemají inteligenci. Oblečení je obal, který zvětšuje hodnotu zboží a zbožím je zde člověk, pokud se chce zboží dobře prodat tak se balí do hezkého obalu, neboli si kupujeme hezké oblečení.
Za vším je naše touha žít v ráji a tak ve snaze žít v ekonomickém ráji se hezky oblékáme a stydíme se za nahotu, paradoxem ovšem je, že v myšlenkovém ráji je oblečení zbytečné, protože tam není otroctví a tím zde není ani stud za nahotu. Logicky dospíváme tedy k závěru, že se stydíme za nahotu díky přelidnění, které stvořilo myšlenkové a ekonomické otroctví, tam kde není přelidnění, tam není ani stud za nahotu. Čím více je lidí, tím více je zde i hodnocení toho jak nazí vypadáme a následkem je i stud za nahotu, protože nevypadáme ve své nahotě a intimitě většinou hezky. Díky náboženství se stydíme za nahotu, oblečení je spojené s rolí v naší společnosti, jinak se zde obléká svatá elita v ekonomickém ráji a jinak se obléká hříšná lůza v ekonomickém očistci.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy