O chybách elity je třeba veřejně hovořit


O chybách elity je třeba veřejně hovořit, na počátku je vždychyba a potom z chyb vznikne chybný systém, který roste a po čase díkychybám zase zanikne. Z dálky může mnohý systém vypadat jako bezchybný, alez blízka spatříme mnoho chyb, které jsou většinou ukryté pod povrchem.

Představme si chybu jako ladění struny, pokud struna v hudebnímnástroji není správně naladěná, je to chybou, po určité době se musí každástruna znovu naladit. Pokud je živý systém špatně naladěný, je tento systémlogicky chybný a je třeba jej správně naladit.

Čím více strun má živý systém tím obtížnější je zde jehonaladění, je snadné naladit systémy, které mají minimum strun. Živé systémyexistují ve vztazích mezi sebou a pro svoje přežití se musí přizpůsobovat; času,situaci, a okolním systémům, pokud jsou okolní systémy špatně naladěné, taknásledkem je že není možné dosáhnout u systému správného naladění, protožesprávné naladění by zde bylo chybou z pohledu ostatních systémů.

Ten kdo chce mezi lháři a zloději v klidu žít, ten musíi lhářem a zlodějem i být, aby nebyl podezřelý, pokud se mezi lháři a zlodějivyskytne ten, kdo nelže a nekrade, je označen za hloupého blázna a je za to, žechybuje i mnoho potrestán. Tam kde se lže a krade, tam život logicky nemá žádnýsmysl, protože vše je zde jenom ubohou špinavou skládkou chybných anekvalitních systémů a hodnot.

Ten kdo mnoho generací existuje na této špinavé civilizační konzumnílidské skládce, považuje tuto skládku za svůj domov nebo za svůj národ, neustálezde jsou i soutěže a boje o teritoria na této ubohé špinavé skládce, kde mezisebou mocná elita soutěží a bojuje o to, co zde mnoho miluje a potřebuje. Pokudněkdo moudrý řekne, je třeba tuto ubohou skládku odstranit a žít zase tam kdenení ubohá špinavá civilizační skládka a nebýt už závislý na hmotné a duševníšpíně, je označen za nebezpečného ideologického nepřítele a rebela, většinou jeza svojí drzost i exemplárně elitou potrestán tím že je na veřejnosti; ukřižován,upálen, umučen, či jinak násilně škodolibě zlikvidován.

Když na této veliké globální skládce umře nějaká mocná abohatá svatá celebrita, která logicky i velmi mnoho lhala a kradla, tak sekonají veliké a drahé obřady a mnoho se o tom i dlouho hovoří, protože je zdeveliký kult svaté osobnosti, který je základem pro život na této ubohé toxické skládce,kde život nemá smysl a tak zde je běžná veliká závislost na drogách a výhodách.Mnozí co žijí na této skládce a mají se zde velmi dobře, se bojí smrti, mnohdyproto i mnoho investují do toho, aby zde žili co nejdéle i za cenu že jejichsystém už díky stáří bude mnoho nemocný a slabý.

Smrtí zde ale nic nekončí, dochází zde jenom k přemístěníz jednoho místa na jiné místo, vše v nás a okolo nás se v tomto systémuneustále přemísťuje z jednoho místa na jiné místo, nic zde vlastně nestojía tak zde ani není logicky nikde pevný bod, o který by se bylo možné opřít a nakterý by se i bylo možné spolehnout. Vše zde souvisí se vším a kolem velikéhose zde točí malé a tak veliká budoucnost utváří malou současnost, pomocípřesunu informací v čase a tak v době kdy spíme, dostáváme ve snechinformace z budoucnosti od těch, co právě v budoucnosti taky spí, jeto jakási spánková telepatie která umožňuje cestování informací z budoucnostido současnosti, není ale možné aby myšlenky ze současnosti, cestovali dobudoucnosti, podobá se to slunci, kdy světlo od velikého slunce svítí na našimalou živou planetu.

Budoucnost s námi jako s loutkami snadnomanipuluje a my se nemůžeme nijak této duševní manipulaci bránit, protože všeco je zde malé se točí kolem toho co je veliké. Život nejprve vystoupil z vodyna souš a naučil se přežít i na souši, zakrátko život vystoupí i z naší planetydo vesmíru a naučí se žít i ve vesmíru, život to jsou jenom továrny, co něcovyrábějí vše co je živé bylo evolucí vyrobeno a výchovou nastaveno k tomu abyto zde něco vyrábělo, je to průmyslový živý komplex jehož jsme součástí a všezde souvisí se vším, snaha se násilně oddělovat od tohoto přirozeného výrobníhokomplexu je naivní zásadní chybou, za kterou jsme mnoho a často trestáni, tímtoprůmyslovým živým komplexem, kterému říkáme ekosystém.

Abychom nechybovali, musíme mít kvalitní správné informace,mnohdy nám někdo správné hodnotné informace i poskytne zadarmo, ale my je násilněodmítneme přijmout, protože milujeme bohužel mnoho lež a krádež. Pomoci lzejenom tomu, kdo si uvědomí to, že je smrtelně nemocný a požádá o pomoc toho,kdo jej může skutečně uzdravit. Pokud si globální prezidenti a řiditelé neuvědomíto, že jsou duševně a tělesně mnoho nemocní, nemohu jim bohužel z daleké budoucnostinijak osobně kvalitně pomoci a tak se globální ekonomická a politická krizebude prohlubovat a následkem budou jenom globální války a epidemie.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy