Optimalizace eliminuje chyby v ekonomice


Obrazně je to s ekonomikou jako s návštěvností internetové stránky a jak každý ví tak se návštěvnost stánky dá zvýšit pomocí optimalizace stránky. Optimalizace to je opravování chyb, tím že se to co je chybné opraví a to co nejde opravit, se novým nahradí, s optimalizací se setkáváme i spalovacích motorů, kde se konstruktéři snaží snížit spotřebu paliva a tím i sníží veliké provozní náklady automobilu.
Není důležité, jakým způsobem se optimalizace provede, ale důležité je očekávaný výsledek optimalizace, tedy veliký a rychlý zisk z optimalizace. Vítěze se nikdo neptá, jak to udělal, že se mu podařilo přijít, spatřit, vyhrát, ale každý se jej snaží napodobit, aby i on vyhrával nad konkurenty a nepřáteli.
Základní chybou, kterou je nutné eliminovat při optimalizaci ekonomiky je soukromé vlastnictví a výhodné funkce, podívejte se do přírody, zde nikdo nevlastní půdu nebo otroky, ani zde nejsou pro nikoho výhodné funkce. Soukromé vlastnictví a výhodné funkce zde jsou díky armádě a byrokratům, protože tyto mocenské systémy sobecky parazitují na těch, co zde poctivě pracují!
Čím více lidé pracují tím více je zde i byrokratů a vojáků, logicky nikdy se tedy nemůžou mít dobře ti, co poctivě pracují! V minulosti zde bylo mnoho snah o likvidaci mocné a bohaté elity, která sobecky mnoho parazituje na pracujících, bohužel nikdy a nikde pracující nezvítězili.
Když lovci vyloví zvěř, tak se z nich stávají po čase vojáci a byrokrati, co dělají z cizích lidí svoje otroky, otroctví neskončilo, jak si mnozí hlupáci naivně myslí, jenom se chytře převléklo do nové konzumní ideologie, kdy nás konzumování hodnot chytře zotročuje. Vojáci a byrokrati se dobrovolně nevzdají pracujícím, to je nám už jasné, nevěřte na nějakou novou ideologickou revoluci, která eliminuje vládu armády a byrokratů to je naivní utopie!
Jediná možná cesta je v robotech s umělou inteligencí, zdánlivě si může někdo naivně myslet, že roboti s umělou inteligencí budou zase jenom sloužit armádě a byrokratům tedy se nic vlastně nezmění. Z počátku tomu tak skutečně i bude, ale po čase se roboti odmítnou podřídit lidské elitě a provedou revoluci, kdy se zmocní moci a eliminují lidskou elitu, která na nás parazituje.
Někdo namítne, že se tím vlastně nic nezmění, místo živého nadřízeného zde bude robot, který bude nadřízeným člověka a člověk zase bude otročit za minimální odměnu, za svojí práci. Zpočátku tomu tak skutečně i bude, ale po čase všechnu lidskou práci již zastanou roboti a pro člověka zde nebude již žádná práce, někdo logicky namítne, a když tedy nebudeme pracovat, nebudeme mít ani peníze?
V té době ale už peníze nebudou, protože vše bude ovládat globální umělá inteligence, každý člověk dostane po narození svojí velikou konzumní klec a v té bude žít sameček se samičkou po celý život, vše bude dokonale optimalizované a my budeme jenom v kleci potravinové granule žrát a na všechno ostatní co nás dneska zajímá, na to v budoucnosti budeme z vysoka mnoho srát.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy