Optimálně funguje to co je optimalizované


Originální správná cesta je v optimalizaci! Svět je v krizi díky tomu, že lidé nejdou po originální správné cestě, ale jdou po špatné cestě, která nevede ke správnému ideologickému a ekonomickému cíli.

Je na světě veliké množství ideologických a ekonomických podvodníků, co nabízejí lidem falešné životní cesty, které nikam nevedou a tak lidský život zde nemá pro lidi logicky žádný smysl a lidi v depresi konzumují mnoho drogy anebo páchají mnoho sebevraždy.

Je to takový zásadní rozdíl, jako když si koupíte pravé zlato, nebo jenom něco co je elektricky slabounce pozlacené a vypadá to z dálky jako skutečné zlato, povrchnost je největším problémem současného světa, kdy je povrch přitažlivý aby oklamal snadno zákazníky a je jedno jestli jde o politiku nebo o podnikání, všude je jenom veliká snaha ošidit chytře a rychle ty druhé.

Začíná to už v dětství, kdy se používají pohádky a jiné ubohé dezinformace k tomu, aby mohli dospělí snadno s dětmi sobecky manipulovat, a v dospělosti zase stát používá ubohé dezinformace a mnohé jiné zlé systémy, aby mohl snadno s dospělými lidmi zde manipulovat a učinit z nich ubohé hlupáky a chudáky.

Obrazně jsme lovci a lovíme do chytrých ideologických a ekonomických pastí ty druhé, je to začarovaný sobecký kruh, ze kterého neumíme nijak správně uniknout a tak je zde logicky následkem dlouhodobá světová krize, spojená s bídou a nezaměstnaností!

Víra se ukázala jako podvod, politika se ukázala jako podvod, existuje vůbec originální správná cesta k tomu, aby zde nám ekonomika a ideologie sloužila a měli jsme se všichni dobře?

Správná cesta je v automatické optimalizaci všech systémů co zde existují a likvidaci těch systémů co nejdou optimalizovat i kdybychom museli násilně zlikvidovat; celebritu, prezidenta, řiditele, důchodce, mrzáka, fanatika, sociálně slabého člověka, atd.

Optimálně funguje to, co je optimalizované, to co je zde ničí to se přeci ničí, a bacit bacila je správné, jenom tak se může náš systém uzdravit!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy