Optimální reformy eliminují ekonomickou krizi


Pokud je zde problém je třeba začít; uklízet, opravovat, vyměňovat, atd. Jak si to zde uděláme takové to i zde budeme mít, nemá smysl naivně věřit na jakékoli zázraky a modlit se k mrtvému Bohu! 
Základem všech reforem musí být naše podvědomí, kdy si už konečně uvědomíme, že ten druhý je sobecká svině která na tváři nosí nejrůznější masky, aby zde vypadala jako; prezident, řiditel, papež, císař, král, profesor, vědec, celebrita, umělec, politik, podnikatel, atd. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
V této čisté přirozené meditaci je lék na to, že je naše podvědomí nemocné tím že se nechalo oklamat maskami, které druzí na tvářích nosí, aby mohli snadněji na druhých parazitovat. Sobecké svině žalují, že jim někdo násilně ubližuje a mlčí o tom, jak oni sami násilně druhým ubližují, z dálky vypadá mnohé lépe než z blízka a proto je zde snaha o to aby sobeckou svini z blízka nikdo nemohl poznat. 
Život to je složitá hra, ve které každý hraje o to, co miluje a potřebuje, každý chce v této hře vyhrávat a následkem je to že je ten druhý sobecká svině, která bezcitně a bezcharakterně parazituje na druhých. Jakékoli snahy o to aby už na světě nebyli samé lidské sobecké svině, se ukázali jako naivní a nerealizovatelné, je třeba začít s optimálními reformami v nás a okolo nás.
Vše je o optimálním existenčním tlaku na člověka, jakmile zde není optimální neustálý tlak na každého člověka, jsou zde problémy spojené s nekvalitními zákony a nekvalitními lidmi. Jde o to, aby zde byli elektronické kontrolní systémy, které by vytvořili optimální existenční tlak na každého člověka, aby zde žádný člověk na světě už nemohl být sobeckou sviní, která parazituje na druhých lidech.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy