Politici lžou a podnikatelé kradou


Každý zde dělá to, co je mu blízké a tak ten kdo umí profesionálně lhát, se stane politikem a ten kdo umí profesionálně krást, se stane podnikatelem. Problémem je že se nám politici a podnikatelé přemnožili což má za následek to, že už zde nikdo nikomu nevěří a všechno je zde už rozkradené.
Vše je jenom o příčinách a následcích, pokud něco nefunguje, má to vždy nějakou příčinu, funkčnost je postavená na konkurenci a pokud se násilím konkurence mezi lidmi potlačí tak že se lidi nemohou zabíjet, vede to k tomu, že je zde bída a nezaměstnanost. Většinou následkem krize často je nějaká katastrofa, která může být válečná nebo jde často o epidemie.
Obrazně bych náš svět, ve kterém žijeme, přirovnal k veliké sociální nemocnici, kde duševně nemocný léčí duševně nemocné, jsme nemocní nejenom tělesně ale i duševně a nemocná je i naše sociální politika a sociální ekonomika, nemocný svět ale odmítá jít za lékařem a chce se uzdravit sám to, ale nefunguje! Kdo je tím lékařem, který by dokázal svět uzdravit, se logicky každý optá?
Lékařem jsou nesobečtí geniální lidé, jenom oni mohou světu pomoci, vždy tomu tak v minulosti bylo, že jenom geniální lidí světu pomohli z krize a i v budoucnosti tomu tak bude, politici a podnikatelé nám z krize nepomohou, jim jde sobecky jenom o to, aby si pomocí lží a krádeží vytvořili pro sebe ekonomický ráj.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy