Politický virus


Mnoho se hovoří o virech v počítači a virech co způsobují lidem nemoci, zapomíná se, ale na politický virus který nám škodí stejně jako viry v počítači a viry v našem těle. Problémem politického viru je to, že on se neustále přizpůsobuje politické situaci a tak je nemožné nalézt způsob jak s tímto nebezpečným virem bojovat aby nám neškodil a nedělal z nás ubohé žebráky, co žijí od výplaty k výplatě a bojí se nezaměstnanosti.
Problémem virů je to, že jsou obtížně odhalitelné v systému a pokud se nám je podaří v systému odhalit tak je většinou velmi obtížné je zde systému odstranit. Tak jako počítač nakažený virem nepracuje správně a stejně tak i člověk nakaženým virem nepracuje správně, tak i politika nepracuje správně, pokud je nakažená politickým virem. Tam kde je život tam jsou bohužel i viry, neustále vědci a technici nacházejí nové viry díky vyspělejší vědě a technice a lze zde často bohužel použít známý klasický výrok Sokrata, vím, že nic nevím.
Problematika virů je natolik obsáhlá že jeden lidský život je velmi krátký na to aby se člověk mohl dokonale k této problematice přiblížit a porozuměl správně tomu, jak skutečně viry žijí a jak s nimi správně bojovat. Není zde jeden politický virus ale je zde veliké množství nerůznějších politických virů od malých virů až po veliké viry, každý virus parazituje a škodí politice jiným způsobem a pokud by se nám čistě teoreticky, podařilo nějaký zlý politický virus konečně dokonale zlikvidovat, tak zakrátko by na jeho místo nastoupil bohužel jiný nový politický virus!
Někdo řekne, dokud politický virus nespatřím, neuvěřím, že on existuje, abychom mohli něčemu profesionálně porozumět je dobré moci to spatřit nebo mít o tom jiné dobré informace. Tam kde se hovoří o zázraku tam lze i spatřit politický virus, jde zde o zázrak; politický, ekonomický, náboženský, podnikatelský, vědecký, technický, atd. Virus vždy slibuje nějaký zázrak a tím získává důvěru a tu potom zneužije k tomu, aby parazitoval na tom, kdo mu uvěřil.
Politický klasický virus slibuje ekonomický zázrak po volbách a místo ekonomického zázraku je zde ekonomická krize. Náboženský virus slibuje zase, že po smrti se člověk dostane do ráje ale místo ráje je zde jenom nicota a prázdnota, sliby se slibují a viry se radují. Tam kde jsou sliby, tam jsou i viry, proč jsme natolik naivní, že slibům věříme a tak si do svého počítače, nebo do svého těla viry pustíme?
Každý si všimnul toho, že v zimě viry snadněji napadají naše těla, která jsou zimou a špatnou stravou oslabená, pokud je systém oslaben, snadno uvěří slibům a umožní tím virům, aby do systému pronikly a potom na systému parazitovali a mnohdy i systém zlikvidovali. Můžete ostatně udělat jednoduchý pokus s pokojovou květinou, kdy jedné pokojové květině dopřejete maximum toho, co ona potřebuje ke svojí existenci a druhé to nedopřejete, zakrátko dojde k tomu, že květina která se má špatně, onemocní, protože jí napadly viry!
Nemá tedy smysl bojovat s viry, ale má smysl poskytnout každému živému systému to, co on potřebuje ke svojí existenci, aby byl tento systém silný a zdravý, na silný a zdravý systém si viry netroufnou a o tom to zde je!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy