Pracovní tábory pro lháře a zloděje


Největším problémem současnosti jsou lháři a zloději díky nim je zde ekonomická krize, se kterou si nikdo neumí poradit. Je to nemravné, pokud někdo lže a krade proto, aby se měl lépe než druzí a stal se takto z něj prezident nebo řiditel, který rozhoduje sobecky o druhých bez druhých. 
Tak jako jsme vytvořili test inteligence tak můžeme i vytvořit test svědomitosti a jedinci co mají chybné svědomí a tak lžou a kradou, budou přemístění do pracovních táborů pro lháře a zloděje, kde bude jejich návrat zpět nežádoucí. Ze statistik víme, že není možné vyléčit člověka nijak z toho, že on má chybné svědomí, protože zde jde o genetickou chybu a genetické chyby nejdou nijak léčit pomocí léků ani pracovních táborů. 
V každé, vyspělé technické kulturní civilizaci, dneska existují sociálně slabé cizí zaostalé kultury, které mají problémy se svým čistým svědomím a tak mnoho lžou a kradou, otisky většinou zde nelze sejmout, protože na co oni zde šáhnou to i ukradnou, nebo to aspoň škodolibě rozbijí. Přemístit tyto jedince do pracovních táborů pro lháře a zloděje je logicky správné a nemá smysl těmto jedincům zde dávat peníze nebo kvalitní ubytování a kvalitní potravu, je to jenom lidský tupý nehodnotný tažný dobytek, který může spát na slámě ve stodole, společně s jiným užitečným hospodářským dobytkem. 
Podívejme se na letadla a jejich pečlivou výrobu a pečlivé testování jejich stavu a jejich obsluhy, pokud dokážeme u letadel zajistit pečlivé testování musíme stejný systém aplikovat správně i na lidi a to co těmito přísnými testy neprojde, to musí logicky automaticky skončit v pracovním táboře pro lháře a zloděje, testování započne v 7 letech a skončí v 70 letech člověka, v den narozenin se každý dostaví na vědecké a technologické přísné testování a dostane na rok elektronické osvědčení o tom že byl otestován a díky tomuto osvědčení bude moci žít svobodně a dobře v prosperující společnosti kde se nelže a nekrade.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy