Pravda je opakem lži

Vše zde je duální a tak je láska opakem nenávisti a pravda je opakem lži, život je možný jenom díky smrti a stejně tak i pravda zde může existovat díky lži. Jestliže je zde veliké bohatství je zde i veliká bída, pokud je zde nádoba je zde i uvnitř nádoby obsah, vše se doplňuje a vše zde se vším souvisí přímo nebo nepřímo. 
Abychom něčemu mohli porozumět, musíme se k tomu přiblížit, protože z blízka vše vypadá jinak než z dálky. Z dálky může vypadat blázen s korunou na hlavě jako král a z blízka poznáme, že to není král ale, že je to ubohý blázen, co si zde hraje na mocného krále, protože nedokáže být zde tím, čím on skutečně zde je. 
Vše v nás a okolo nás to jsou jenom informace a díky informacím je zde informační systém, ve kterém existujeme, bez pravdivých informací je zde informační chaos, který vytváří velikou potřebu po pravdivých informacích, aby zde byl optimální informační systém, který správně funguje. Nepravdivé informace jsou jako plevel, který roste, aniž by jej musel hospodář sázet, jenže tento plevel nepřináší žádný užitek a tak jej musí hospodář likvidovat, aby mu pravdivé informace přinesli veliký užitek a tak on měl pro sebe existenční zdroje. 
Systém udělá chybu a snaží se použít lež k tomu, aby onu chybu sobecky utajil, nebo aby z chybné informace učinil svatou pravdu. Klasickou chybou je zde náš naivní idealismus, kdy si pomocí; pohádek, náboženství, politiky, reklamy, umění, atd. idealizujeme mnohé, abychom nemuseli přijmout skutečnost, ve které není vše ideální. Nedávno umřel velmi starý nemocný prezident a mediálně se o tom celý týden zbytečně mnoho hovořilo, jako by on byl něčím, co je pro nás velmi důležité? 
Pro lidi nejsou důležité politické a náboženské kulty, ale jsou pro lidi důležité pravdivé informace, protože jenom díky nim, zde vše může optimálně fungovat. Nehledejte pravdu tam, kde není, ale hledejte jít tam kde ona skutečně je, pravda je v přírodě protože zde vše optimálně funguje a tak zde každý ubohý kult okamžitě zlikvidován je, aby on nezpůsoboval okolí problémy. 
Kult je založen na tom, že si živý systém hraje na to, co není, aby díky tomu získal velikou výhodu a mohl sobecky parazitovat na okolí, vlk který se oblékne do beránčí kůže, aby on oklamal ovce, je pořád jenom vlk a není to ovce. Elita to jsou vlci v beránčí kůži, a dokud si to pracující ovce neuvědomí, do té doby budou elitní vlci na ubohých ovcích sobecky parazitovat a dělat z nich ubohé žebráky a hlupáky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy