Proč cizí lidi lžou a kradou


Proč cizí lidi lžou a kradou, protože z cizího krev neteče, čím více jsme si vzdálení hmotně a duševně tím více jsme k sobě zlí, protože se nemusíme bát toho, že nám to někdo oplatí. Pokud bychom lhali sobě a okrádali sebe, tak by se nám to nevyplatilo, to je logické. 
Myslíme a konáme podle situace, pokud jsme ve zlé situaci tak používáme zlé metody, abychom tuto situaci vyřešili, čím menší je had tím prudší má on i jed. Tak jako je zde jed, který může otrávit tělo, tak je zde i jedovaté slovo, které může otrávit naše myšlení a učinit z nás duševní mrtvolu, s tímto problémem se setkáváme v armádě nebo u sekt, kde se používá profesionální vymývání mozků. 
Poslední dobou je zde problém se sebevražednými fanatiky, co unášejí letadla nebo mají na těle výbušniny, svět se začíná stávat nebezpečným místem i díky veliké konzumaci drog a lidé pod vlivem drog ohrožují okolí. Zdrojem všech problémů je přelidnění, hodnota člověka začíná klesat a podle toho je i s člověkem jednáno jako by to byl jenom bezvýznamný levný dobytek, který se za malou chybu musí zavřít okamžitě do vězení nebo do blázince. 
Policejní diktatury jsou logicky jediným řešením současného stavu společnosti, zakrátko elektronika převezme totální kontrolu nad našimi životy a začnou se stavět veliké koncentrační tábory pro nekvalitní jedince. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy