Proč jsou zákony a normy chybné


Všechny krize v nás a okolo nás jsou zde díky chybným zákonům a normám, dokud se nebudou zákony a normy neustále správně opravovat a optimalizovat do té doby zde budou krize v nás a okolo nás. Základní chybou všech norem a zákonů je snaha o centralismus a monopoly, podívejme se do přírody, zde není centralismus ani monopoly proto zde jsou zákony a normy správné. 
Nepotřebujeme mocenské pyramidy, kde na vrcholu jsou jenom prezidenti a řiditelé, ale potřebujeme svobodné konkurenční prostředí, ve kterém je možné si svojí poctivou prací zajistit pro sebe slušný život. Nemůže fungovat společnost tam, kde se nemůže nikdo bránit sobecké zlé elitě, která si s každým jedincem může dělat, co jí napadne a tak může házet na města atomové bomby, anebo stavět vyhlazovací koncentrační tábory. 
Základem spravedlnosti ve společnosti je mocenská a ekonomická rovnost, tam kde není rovnost tam ani není možná spravedlnost, protože ti co mají velikou moc a bohatství, vždy budou moci okrádat ty co moc a bohatství nemají a soudci budou jejich okrádání schvalovat, protože budou existenčně závislí na ideologické elitě, která lže a krade ve velkém! Ideologická elita tvrdí, že bez ní by zde byla všude jenom anarchie, protože by si každý dělal, co jej napadne, jenže to je lež, copak v přírodě je nějaká anarchie? 
Elita to je obyčejný plevel, který se musí vytrhat i s kořeny jiné cesty zde není, dokud bude elita moci dělat chybné normy a zákony, do té doby zde bude bída a nezaměstnanost. Již brzo zde bude třetí světová válka a tehdy snad konečně lidem dojde, to že je třeba globálně zákony a normy změnit tak aby zde již nebyla nikde centralizace a monopoly!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy