Proč se opice po mě opičí


Originální je ten koho vykrádají, kdo nekrade, okrádá rodinu, jak se u nás říká. Proč se pracně stávat v něčem originálním když je mnohem snadnější vykrást někoho kdo je v něčem originální a chytře si přivlastnit jeho originalitu. Vykrádání duševního vlastnictví je zde od vzniku života na této planetě a není lidským vynálezem, jak si mnozí naivně myslí. 
Ochránit duševní vlastnictví před zcizením je nemožné a tak zde je neustále mnoho křiku a hádek kolem vykrádání duševního vlastnictví a právnické firmy na tom mnoho vydělávají. Podívejme se na diplomové práce vysokoškolských studentů z hlediska krádeže duševního vlastnictví, zjistíme že, studenti dostávají vysokoškolské diplomy za to, že se naučili krást profesionálně cizí duševní vlastnictví ve svojí specializaci. 
Nikdo už ani náhodou od studentů neočekává, že jejich studentská diplomová práce bude trochu originální, protože je student silná originální osobnost ve svojí specializaci, takový student by byl něco jako bílá vrána, kterou za celý život většinou nikdy nespatříme. Něco zde vzniká z něčeho a tak ten kdo mnoho vykrádal originální mistry a umělce ve svojí specializaci, se po dlouhé době často stává originálem, kdy on má v sobě zakotvené vše co za dlouhou dobu nakradl a to mu umožňuje být originální ve svojí specializaci.
Jsme opice, které se opičí po jiných opicích a o tom to je, že duševní krádež je pro nás stejně přirozená jako dýchání a že jakékoli snahy s tímto problémem něco učinit jsou jako se snažit učinit zázrak a stát se zde nesmrtelným. Vše v nás a okolo nás pomíjí velmi rychle, jenom naše sobecká snaha lhát a krást, je zde neustále protože je nesmrtelná a nezničitelná.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy