Profesionální ekonomická optimalizace


Tak jako profesionálové optimalizují stránky na internetu, aby měli velikou návštěvnost a přinášeli majitelům zisk, tak je možné i profesionálně optimalizovat ekonomiku, aby nám všem ekonomika správně sloužila, a tak jsme se měli dobře a neměli jsme ekonomické problémy. Názorů na to jak ekonomiku optimalizovat je mnoho, není třeba ale zbytečně dlouho hledat správné ekonomické systémy, když se stačí pozorně podívat do ekosystému, který je zde velmi dlouho a v něm nalezneme správné informace jak profesionálně ekonomiku optimalizovat.
Základem pro ekonomickou profesionální optimalizaci je automatická neustálá kontrola kvality, jenom konkurence dokáže automaticky neustále kontrolovat kvalitu a opravovat nebo likvidovat vše co není kvalitní. Zatím jsme se zaměřovali jenom na kontrolu kvality u zboží a služeb, zapomněli jsme ale kontrolovat kvalitu u lidí, nekvalitní člověk je velikým problémem pro ekonomiku, pokud nejde takovýto nekvalitní člověk opravit, musí se správně ekologicky eliminovat za systému.
Kvalitní civilizace se musí logicky skládat jenom z kvalitních lidí to je logické, kvalitní člověk má i kvalitní myšlenky, které i kvalitně realizuje, on nemá nekvalitní závislosti a tak on nechybuje a veliké hodnoty produkuje. Jednoduchou objektivní metodou, která dokáže otestovat člověka na jeho kvalitu je plavání na dlouhou vzdálenost a šachová hra s počítačem, vytvoří se správné normy podle věku a pohlaví, kdy se stanoví průměr u každého věku a pohlaví pomocí testů a ten kdo neuplave průměrnou vzdálenost a nebude ve hře s počítačem průměrně silný, ten bude ekologicky eliminován, testy se budou provádět každý rok u každého člověka na světě.
Takto se odstraní degenerace a nebudou zde již problémy s lidmi, co jsou nekvalitní a tak parazitují na ekonomice, je to zlé řešení, ale jenom díky zlu je zde dobro, dobrota je přeci žebrota a za každý dobrý skutek je zde i spravedlivý trest!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy