Profesionální systém


Ekosystém to je profesionální systém, ve kterém je vše amatérské zlikvidované, všechny krize v nás a okolo nás zde jsou díky amatérským systémům, které mnoho chybují a tím nám problémy způsobují a do krize nás logicky uvrhují. Pokud používáte počítač musíte do něj nainstalovat operační systém a programy, pokud je operační systém amatérský máte s počítačem mnoho problémů a dostáváte se tím i do krize, nedávno jsem si z internetu stáhnul 8 verzi operačního systému od firmy Microsoft a po dvou dnech jsem tuto testovací verzi z počítače odstranil, protože jsem s ní měl mnoho problémů a vrátil jsem se zpět k 5 stabilní deset let staré verzi.
Nejspíše 8 verze bude stabilní až za deset let protože se u ní odstraní všechny chyby, pokud se podíváme na internet a firmu Seznam zjistíme, že ona na svých počítačích používá nejvíce 4 debian vydaný v roce 2007 který je stabilní a nemá žádný zájem používat 7 testovací verzi Debianu! V současnosti je módní záležitostí používat neotestované složité veliké systémy u mnohého a následkem je logicky mnoho problémů, což vede ke krizi v ekonomice a politice, současný svět se bohužel podobá globální testovací laboratoři a každý člověk se stává ubohou pokusnou laboratorní myší, na které se dělá neustále mnoho nebezpečných pokusů!
Logicky následkem bude globální válka, ve které dojde k likvidaci mnoha nenahraditelných hodnot a k likvidaci velikého množství inteligentních lidí, po vyčerpání zdrojů válka skončí a tak se začnou konečně používat profesionální systémy místo amatérských systémů. Nikdo si v té době nedovolí vyrobit jakýkoli amatérský systém, protože by se tím dopustil velikého zločinu a byl by za to okamžitě tvrdě potrestán. Každý výrobek a každá služba bude muset mít certifikát vysoké kvality, bude zde přísná kontrola, která nedopustí to, aby někdo nabízel cokoli, co nemá certifikát vysoké profesionální kvality.
Na profesionální kvalitu se budou testovat globálně i lidi, a pokud člověk v testech neuspěje, bude ekologicky automaticky rychle eliminován ze systému, aby zde nezpůsoboval problémy, nebudou zde pro nikoho výjimky a tak když v testech neuspěje prezident nebo řiditel tak i zde bude jeho eliminace. Testování u lidí začne od narození člověka, narozený člověk se druhý den po narození podrobí testům a pokud v nich neuspěje bude ekologicky automaticky eliminován, jenom tak se zlikviduje genetický odpad se kterým má současný svět mnoho problémů protože tento genetický lidský odpad mnoho parazituje na společnosti.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy