Radikální řešení globální ekonomické krize

Pokud cokoli nefunguje, musí se začít opravovat a vyměňovat to co nefunguje, je vlastně úplně jedno o co se jedná, jestli se jedná o; ekonomiku, politiku, víru, umění, reklamu, rodinu, člověka, podnik, národ, motor, letadlo, dopravu, byrokracii, školství, zdravotnictví, atd. Proč se v ekonomice tak dlouho tedy neopravovalo a nevyměňovalo, že to dospělo nakonec do globální světové ekonomické krize?
Problémem je vždy zlá závislost, díky které se má někdo dobře, vše se v našem světě točí jenom kolem zlých závislostí, díky kterým se má jedinec nebo společnost dobře a zlé závislosti s jedincem a společností manipulují jako s loutkou. Když zlo dospěje k vrcholu, je zde krize, zlé závislosti vždy dospějí po čase k vrcholu a způsobí krizi, největším problémem současnosti je globální přelidnění a tento problém vytváří veliké množství jiných problémů.
Globální přelidnění dokázalo zasáhnout i do globálního počasí a způsobilo to, že začínají tát ledovce a dochází k oteplování planety díky skleníkovému efektu. Naše planeta není nafukovací a tak zde nemůže být tak veliké množství lidí, je tedy třeba začít rychle množství lidí na naší planetě optimálně rychle snižovat, je to sice nepopulární opatření ale jenom tak je možné globální ekonomiku optimalizovat.
Je třeba zavést kontrolu kvality člověka založenou na tom, že se člověk každý rok v den svých narozenin zváží, změří na výšku a obvod v pase, potom se podrobí objektivním elektronickým testům, které otestují tělo a potom i inteligenci. Pokud testy zjistí, že je člověk podprůměrný, bude pomocí eutanazie automaticky eliminován a tělo bude hozeno do moře, aby nakrmilo ryby.
Takto se odstraní globální přelidnění a eliminuje se i nekvalitní spodina společnosti, která na společnosti mnoho parazituje. Jestliže v továrně se provádí automaticky neustále u všeho kontrola kvality, musíme stejný systém zavést i u lidské populace a neustále u každého jedince bez výjimky kontrolovat kvalitu a eliminovat takto i prezidenty a řiditele pokud budou podle testů podprůměrní.
Podívejme se do přírody, zde je kontrola kvality u živých tvorů samozřejmá, vše co je zde nekvalitní to je rychle zlikvidované, protože se to stává snadnou kořistí pro okolí. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.
Změna zákonů a norem je k ničemu, protože nekvalitní lidé si vždy najdou způsob jak zákony a normy obejít a jak na společnosti parazitovat, jak by se vám asi líbilo, když by vás přepadla skupina nekvalitních zlých lidí a udělala z vás chudáka a mrzáka, aniž by k tomuto násilí měla nějaký důvod. Nárůst zločinů ve společnosti je spojen s velikým množstvím nekvalitních lidí, každý člověk je článkem ekonomického řetězu a pevnost řetězu určuje nejslabší článek. V současnosti je svět velikou nemocnicí kde je málo zdravých lidí a není už možné uživit tak veliké množství nemocných a starých lidí, co jenom sobecky parazitují na zdravích lidech.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy